2777
2789
عنوان

فمنیستا بیاین...

230 بازدید | 18 پست

بیاین باهم صحبت کنیم...من نظراتمو میگم شماهم بگین...بنظر من فمنیست خیلی خیلی به پیشرفت یه جامعه کمک میکنه اینقد مهمه که اگه فمنیست نبود اروپا الان خیلی عقب افتاده در کشور هایی که حقوق زنان پایمال میشه هیچ رشدی شکل نمیگیره مثل افغانستان.پاکستان و...برای همین یکسری کشور های عربی کم کم دارن زنان رو وارد اجتماع میکنن و از فرهنگ مرد سالاری عقب میکشن...فمنیست تو ایران خودمونم خیلی پیشرفت کرده به نصبت سی چهل سال گذشته که اگر تلاش های فمنیست ها نبود الان هنوز ۹۰درصد دخترا تو سن ۱۱الی۱۳سالگی ازدواج میکردن...البته ناگفته نماند که در ایران قدیم به حقوق زنان خیلی احترام گذاشته میشد و ایران باستان مخصوصا زمان هخامنشیان ایران جزو معدود کشور هایی بود که زنان دارای حق و حقوق بودن..‌‌‌‌‌‌‌حالا بگذریم...گروه های فمنیستی خیلی تلاش کردن برای حق رای زنان حق تحصیل زنان حق کار زنان...مرخصی با حقوق برای مادر ها و...ولی یه نوع فمنیست خیلی تند روهم داریم که بنظرم تا حدودی باعث بد نامی فمنیست میشه‌.‌..نظر شما چیه راجب این فمنیست ها...اینا میگن کلا ازدواج با مرد ایرانی حماقت هست بچه اوردن که دیگه بدتر..‌‌‌‌‌ولی من دوست دارم فمنیست بیشتر تمرکزش روی حقوق اداره کاری برابر برای زن و مرد..حق کار برای زن بدون رضایت همسر.. دیه برابر با مردو...

میشه یکی یه خلاصه کوتاه و دقیق از فمینیست بده 

زیرهجده سال رو کاری ندارم کسایی که به بلوغ ذهنی نرسیدن چه چهارده پونزده ساله چه سی چهل ساله ریپ نزنین  

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

کاملا موافقم واقعا فعالیتاشون مفید و بجاست اما یسری ها دارن اسمش رو به گند میکشن انگار میخوان تعریف برابری زن و مرد رو به برتری زن به مرد تبدیل کنن

چندتا آرزو تو دلم دارم میشه برام سه تا صلوات بفرستین؟هرشب دعاتون میکنم❤️

فمینیست ها برای برابری حقوق زن و مرد تلاش میکنن

یعنی زنان باید مقابل مردا قوانین برابر داشته باشن

من همیشه ته دلم ادمهارو دوست دارم اما نمیدونم چرا اونها هیچوقت اینو نفهمیدن, اخه من واسشون هیچ سودی ندارم. شاید برای همینه هیچ دوستی ندارم. "مکس"............هیچوقت قلب آدمهارو نشکن چون یکی ازش دارن..بجاش استخوناشونو بشکن که 206تا ازش دارن :] ....یه اوتاکو و آرمی که همه جا ول میچرخه
دقیقا بنظرمن تند روی توی هر چیز نتیجه عکس میده

اره و الان متاسفانه خیای از خانم ها هم از فمینیسم بدشون اومده چ برسه به اقاییون☹️

خوب بیاین بگین فمینیست‌ها میگن نزایین بچه سقط کنید کلا تاپیک رو تبدیل به گیس کشون کنید!!! 

ببین فمنیست واقعی میگه زن زندگی میبخشه و این قدرت بی همتای زنانگی هست...ولی سقط باید قانونی باشه چونکه این کار امار سقط پاین نمیاره ولی باعث نقص عضو و حتی مرگ و میر خیلی از زنان میشه

اگر جزعی از قانون اساسی کشور بشه که آقایون به ضررشونه پس همچین قانونی تو ایران اجرایی نمیشه

دلتون رو خوش نکنید الان تو جامعه دارن تبلیغات چند همسری میکنن و براش هشتک هم زدن تازه اینو به نفع جامعه و دختران مجرد هم میدونن که بدون همسر موندن