2777
2789
عنوان

وای عر😐

176 بازدید | 28 پست

پیشونیم جوش ریخته یه عالمه یه عالمه چه غلطی بخورم؟

اصن جوش نمیزنم در حالت عادی ولی درد بی درمون داشتم باز اصلاح کردم اینجوری شد 

خیلییی جوش ریخته پوستمم سفیدهههه خیلیم معلومه

یکی نمیدونه چی کنم 😐😭

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

عر😐

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم همینطور شدم

اقدامی در پی بهتر شدنشون انجام ندادید خواهرم؟😐😭

پسفردا مهمون داریم جلو اونا خیلیییی به خودم میرسم همیشه حالا اینجوری باشم تازه چن روز میمونن حتی با ارایشم معلومه چون متورمن دیگه

اه😐😭

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

دست نزن تا خودش بره

از شوینده مناسب استفاده کن زود محو میشه

ولی من می‌دونم روی پر‌نور‌ترین ستاره‌یِ آسمون یه فرشته‌ با لباس‌ نقره‌ای نشسته و منتظره بخوابم تا بیاد مو‌هامُ ناز کنه :)🤍🌙 دیگه هیچوقت اون آدم قبل نمیشم🥀🩸

هورمونیه نزدیک پریود واس من پر جوش قلمبه میشه دردنااااک

پریودم دیگه سه روز دیگه تمومه بعدشم انقد جوش نمیزنه

واسه اصلاحه

اقدامی در پی بهتر شدنشون انجام ندادید خواهرم؟😐😭 پسفردا مهمون داریم جلو اونا خیلیییی به خودم میرسم ...

وایسا عکس صابونو بفرست از سفیدی رنگ ماست میشی جوشهاتم کامل میره بفرستم؟

منم تا وقتی ک اصلاح نمیکنم پوستم صافه ولی فردای روزی ک اصلاح میکنم کلی جوش میزنم

دقیقاااااا

چیو میخوان ثابت کنن ها چیووووو خب برید گمشید از صورتم بیرون هی میاین که چی😐

وایسا عکس صابونو بفرست از سفیدی رنگ ماست میشی جوشهاتم کامل میره بفرستم؟

ارههههه دیگه بفرست جان من😐😭🤣❤