2777
2789
عنوان

شوخی زن و شوهری چی بلدین😁😁

| مشاهده متن کامل بحث + 20486 بازدید | 113 پست

خداوکیلی اگر من مرد بودم و زنم روم تو حمام آب یخ میریخت یه کتک جانانه میزدمش🤣🤣🤣🤣کارت خیلی خطرناکه بیچاره دوش اب گرم یا داغ گرفته باشه آب یخ بریزی روش شوک میشه دور از جونش اتفاق بدی میوفته ها

تاریخ شروع لاغری ۱۴۰۱.۰۷.۷       وزن شروع ۹۴.۳۰۰ وزن فعلی ۸۷.۶۰۰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خوبه نمیزنه نرمت نمیکنه . مگه اصلا تو میتونی دست و پایه اونو بگیری . 

هرکی لایک کنه فوشش میدم❤️😡هیچ کس لایک نکنه ❤️لایک نکنین عزیزان خانواده ❤️ لایک نکن بدم میاد😡 درخواست دوستی ندین لطفا 
😂😂😂 چقدر شما خوبه شوخیاتون شوهر من وقتی دیر از ماشین میام پایین میگوزه درارم قفل میکنه   ...

دقیقا🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🙈

بعضی وقتا شوهرم ب. گوزه منم بیرون پشت در نگهش میدارم میگم شلوارتو تکون بده از پاچت بره بیرون بعد بیا🤣🤣

به امید روزی که منم تیکر بارداری بزارم😍👶🏻 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم... یه صلوات برام میفرسی حاجتروا شم؟!🥺💔🩹 اللهم عجل لولیک الفرج 🥀.. مثل دانه گیاهان باش وقتی روزگار خاکت کرد تو دوباره متولد شو و جوانه بزن🌱🌴زندگی همه یه مشکلی داره ناشکر نباش بانوجان.. ۱۴۰۲.۷.۲۶ بیبی چک و ازمایشم مثبت شد خدایااااا هرچی بگم شکرررررت بازم کمه🥺🫂 دیدین منم تیکر بارداری گذاشتم؟!!😍😍 دعا کنید نی نی م سقط نشه و بسلامتی بیاد بغلم بعد اینهمه انتظار  🫐   بلوبری مامانشه🤤🤤🫐

اب خنک یا آب سرد  می‌ریزی روش وقتی  حمامه؟؟؟؟  میدونی این کار ممکنه باعث مرگش بشه دوست عزیز ؟؟؟ ..

مرا به خانه برگردانید 🌔بدنم مهلکه ی شیهه ی شلاق شد 🪐من اگه خسته شبیه تن ایـران بودم ، من اگه لحظه ی پـایـانی انسان بودم ، خاطـرات تـو منو زنده نگه داشته هنوز..!!! منو از این غَـم جاودانه آزاد کن .... ما به دنبال خوشی نیستیم ، تنها میخواهیم قدری کمـتر رنــج ببریم !!! هرکجا مرز کشیدند ، بیا پُـل بزنیم ❣️.            خواستم آسمان باشم ، مُنـجی شهر نیمه جـان باشم ، آشیان پرنـدگان باشم ، با همین دست خـالی و سَردم :)) لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید❤️
تصورش کردم یه زنه قددبلند و درشت و هیکلی اینها هستن استخون بندیشون درشته قیافشون مثل مردهاس😑  ...

وای از تصورش مردم😂😂😂😂😂😂

همچین چیزی رو تو فامیل داریم😂😂😂

خدایاشکرت... بخاطرچیزایی ک گرفتی، ولی بهترشو دادی🤗❤️زندگی جدید وتازم کنار عشقم💞👩‍❤️‍💋‍👨 خدای مهربونم شکرت بخاطر این نی نی کوچولوم🤰🏻❤️1400/8/10 روزی ک خدا بهترین هدیشو گذاشت تو بغلم🤱🏻آدرین مامانی همه دلخوشیم به زندگیمون خوش اومدی😍❤️

چون خودم از این شوخی ها بدم میاد مطمئنن با اونم نمیکنم تنها شوخیم اینه ک صداش میکنم میگم دارم میرم اونم میگه کجا منم میگم قربونت برم

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
وای از تصورش مردم😂😂😂😂😂😂 همچین چیزی رو تو فامیل داریم😂😂😂

😁😁😁

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️

خمیازه می‌کشه انگشتم میکنم تو دهنش...😁😁جلو من خمیازه نمی‌کشه...از سرو کلش میرم بالا سوارش میشم اونم نامردی نمیکنه میندازه..ی بار زخمی شدم..

واسه حاجت دلم ی صلوات می‌فرستی🥺🥺🥺❤️❤️