سلام. بیاین بچه ها. سوال دارم. اگه یه مردی برای بار دوم ازدواج کنه. و قبلا به زن سابقش خیانت کرده باشه. و طلاق گرفته باشه و بعد طلاقش با همون دختره ادامه بده. و وقتی ازدواج دوم کرد با دوست دخترش کات کنه، آیا بعد از ازدواج دومش به دوست دخترش برمی گرده؟
دوست دختره چقدر احمقه که با اون مرده میگرده. اون مرد با اون دختر هست با چند نفر دیگه هم میتونه باشه
اگر کسی بهم بی احترامی کنه، با بی احترامی جوابشو نمیدم چون من آدم محترمیام. اگه کسی دلمو شکوند، میسپرمش به خدای عادل و مهربونم که حقشو بذاره کف دستش.اما اگه کاربر غیر خانم هستی و اومدی تو سایت زنان و زایمان وسط تاپیکای زنونه، خودتو شیرین کنی و دل چند تا خانم سادهلوح رو ببری، انتظار نداشته باش باهات برخورد خوبی داشته باشم
اونی که با مرد متاهل میگرده و میدونه طرف متاهله احساساتی نیست، احمق و بی شرف و خونه خراب کنه. بعدشم منتظره مرده بعد ازدواج دومش دوباره به سمتش برگرده، همه اون صفتاتشو بارزتر میکنه
اگر کسی بهم بی احترامی کنه، با بی احترامی جوابشو نمیدم چون من آدم محترمیام. اگه کسی دلمو شکوند، میسپرمش به خدای عادل و مهربونم که حقشو بذاره کف دستش.اما اگه کاربر غیر خانم هستی و اومدی تو سایت زنان و زایمان وسط تاپیکای زنونه، خودتو شیرین کنی و دل چند تا خانم سادهلوح رو ببری، انتظار نداشته باش باهات برخورد خوبی داشته باشم