2789

دنبال راهکار باش، بدون دنیا زود میگذره

بدون این دنیا فوقش ۱۰۰ ساله ،اون دنیا بی نهایته نه ۱۰۰ سال و نه هزار سال و نه یک میلیارد سال و ... بی نهایته
کسی که خود کشی کنه اون دنیاش رو خراب میکنه، حیف نیست به خاطر چند سال این دنیا ،اون دنیات رو خراب کنی
تلاش کن هم واسه این دنیات هم اون دنیات که زندگی اصلیه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همینم

وتنها دلیل زنده بودنم ابرو خانوادمه

تحمل میکنم تموم شه

من عاشق بارون بودم اون عاشق برف  بود:)گاهی میگم کاش قلبتم مثل برف بود پاک ،سفید:)گاهی میگم نه شاید مثل برفه یخ زده،بی حس.. قلب من سردِه یعنی سرد شده یعنی سردش کردی ولی یخ نزده هنوز چقدر تا یخ زدنش مونده جانا؟اگه دوست داشتین برام دعاکنید انرژیش برگرده بهتون مهربونا:)💚
مشکلت چیه، اگه دوست داری بگو

یهو همچی باهم اومد سراغم 

دو سه تا از دوستام ترکم کردن 

یعنی خودم خواستم که برن ولی خب 

هیچ انگیزه ای ندارم 

انرژی ندارم 

انگار مردم قلبم خورده خورده 

یهو همچی باهم اومد سراغم  دو سه تا از دوستام ترکم کردن  یعنی خودم خواستم که برن ولی خب&n ...

چند سالته؟

بخدا انقدر از این دوستا داشتیم که رفتن باز به جاشون اومدن،چه آدمایی که فکر کردیم تا آخر عمرمون همراهمون میمونن ولی نیستن الان،حتی نمیدونیم کجان

تو هر جایی زمین خوردی؛شاید ازآه من باشه...💔

گریه کنی اشکال نداره سبک میشی ولی فکر خودکشی نکن. بعد کم‌کم شروع کن برای تلاش کردن 

ی جمله انگیزشی : تسایم نشو امروز سخت است فردا سخت تر اما بدان پس فردا روز درخشانی برای تو خواهد بود

چند سالته؟ بخدا انقدر از این دوستا داشتیم که رفتن باز به جاشون اومدن،چه آدمایی که فکر کردیم تا آخر ...

۱۶ 

اتفاقا حس میکنم تنهایی بهتره تا بودن با چنین رفقایی

روزای تکراری 

بدون هیجان و لذت داره کلافم میکنه