2821
2789
عنوان

بی بی چکم

136 بازدید | 17 پست

سلام خانوما. یه هفته مونده به موعدم. بی‌بی چکام خط صورتی کمرنگ میاره هی پررنگ تر میشه روز به روز. توی تاپیک های قبلیم هست. احتمال داره باردار باشم؟ توروخدا بیاین اینجا جواب بدین 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بله بارداری مبارک باشه

مگه سیکلت چن روزس؟

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد
35 روزه 

روز چندم سیکلت تخمک گذاری کردی؟

حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️                         🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺                                                                                        انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد
20

نه بابا

اگه روز ۲۰ تخمک گذاری کنی،یعنی انقد زود تخمک خودشو به رحم رسونده،؟

جتما قبل از اون اتفاق افتاده و متوجه نشدی😍😍و روز ۲۰ پرویدت لانه گزینی کرده و اون دردت بخاطر لانه گزینی بوده،

به حال  تبریک میگن مامان شدنتو 

برا منم دعاکن این ماه باردار بشم و سالم باشه😇