2777
2789
خب چیکار کنم؟😢 ادما با حرف راحت منو میشکونن خانوادمم اصلا براشون مهم نیست

اول اینکه  خودتو دست کم نگید اعتماد بنفست رو بالا ببر تو هیچی از بقیه کم نداری...دوم اینکه وقتی اعتماد ب نفس داشته باشی تبعا قوی‌تر میشی و این دیگران هستن ک میشکنن

خب فرهنگ بیشتر خانواده ها همینه. بخصوص در شهرهای خیلی کوچک یا خیلی بزرگ . اونم تو سن شما. میترسن دخت ...

والا من دیکع افسردگی گرفتم سه ساله رنگ خوشی ندیدم همیشع خونه حرفای اذیت کننده مدرسه ها داره باز میشه خوشحالم باز بیرونم😢

ولی الان هعی میگن ن ک تو درست خوبه فقط داریم پول خرج میکنیم حالامعدلمم هیجده شدع😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا حوصله اونارو ندارم

اوم منم حوصله هیچی ندارم

حرفا از یه گوش بشنو از اون یکی هم بده بیرون 

به خاطر سنمونم هست خیلی حساس و زود رنجیم 

منکه خودم دنبال یه بهونم فقط اشکم در بیاد 

بیا با هم بریم بیرون منم دلم بیرون میخواد هی 🥺

رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها   من به آغوش خودم چسبیده ام :) 
اوم منم حوصله هیچی ندارم حرفا از یه گوش بشنو از اون یکی هم بده بیرون  به خاطر سنمونم هست خیلی ...

من الان میخوام برم باشگاه ب زور راضی کردم

الان ی کتونی میخوام هعی بهونه میتراشن همه چیو با ی منتی برام میگیرن😭

تا میام یکم روحیه بدم ب خودم سریع میان ی چی میگن خوردم میکنن😭

خب من اینو متوجه شدم ک خیلی ضعیفی و اطرافیان از آدم  ضعیف خیلی زود سو استفاده میکنن...قوی باش دختر قراره سالهای سال زندگی کنی.قشنگ زندگی کن نذار ببازی...قوییییی باش

خب من اینو متوجه شدم ک خیلی ضعیفی و اطرافیان از آدم  ضعیف خیلی زود سو استفاده میکنن...قوی باش د ...

دیگه موندم چیکار کنم😓خدا خدا میکنم یکی بیاد منو بگیره با خودش ببره😭خودشونم همینو میگن😭انگار اضافم

والا من دیکع افسردگی گرفتم سه ساله رنگ خوشی ندیدم همیشع خونه حرفای اذیت کننده مدرسه ها داره باز میشه ...

آدمهای دور و برت رو هیچوقت نمیتونی تغییر بدی. از فکر تغییر اونا در بیا. فقط ازشون آموزش بگیر که بعدها شبیه اونا نشی. 

تا وقتی کتاب هست ، بهترین دوست رو داریم. کتاب بخون بخصوص که کتابهای pdf یا کتابهای صوتی تو تلگرام و ... رایگان هم زیادن. 

مثل چهار اثر از اسکاول شین ، واقعا کتاب خوبیه. 

دیگه موندم چیکار کنم😓خدا خدا میکنم یکی بیاد منو بگیره با خودش ببره😭خودشونم همینو میگن😭انگار اضافم

هیچ وقت هیچ  وقت بخاطر موقعیتی که تو خونه داری تن ب ازداوجی ک رضایت نداری نده...اون شکست خیلی تاوان داره حواست باشه