2777
2789
منم تقریبا شبیه ایشونم میخوام ببینم هم سنیم یا نه ایرادی داره پرسیدن این سوال؟؟

نه اصلا...دعوا داری مگه

میخوام بدونم سن آدم میتونه تاثیر داشته باشه؟از بعد روانشناسی میخوام تحلیل کنم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر چیزی ک فکرشو کنی اصلا چیزی ب اسم مراعات ندارن 😭 17 سالمه

اتفاقا منم ۱۷ سالمه

اخرین باری که با دوستم رفتم بیرون ۷ ماه پیش بود اونم برگشتم خونه کلی فحش و نفرین بارم کردن

البته مادرم ن!! مادربزرگم

اتفاقا منم ۱۷ سالمه اخرین باری که با دوستم رفتم بیرون ۷ ماه پیش بود اونم برگشتم خونه کلی فحش و نفری ...

منو ک اصلا نمیزارن برم😢عین زندونیا تو خونم ن کلاسی ن تفریحی هیجا نمیرم همیشه خونم😭😭

نه اصلا...دعوا داری مگه  میخوام بدونم سن آدم میتونه تاثیر داشته باشه؟از بعد روانشناسی میخوام ت ...

دعوا ندارم که گلم سوال پرسیدم 

سن خیلی بستگی ب موقعیت ادما داره 

دخترای هم سن من خیلی تو زور و فشار خانواده هستن

خودشون فکر میکنن نگرانمونن ولی اینجوری باعث بدتر شدنمون میشه

منو ک اصلا نمیزارن برم😢عین زندونیا تو خونم ن کلاسی ن تفریحی هیجا نمیرم همیشه خونم😭😭

خب فرهنگ بیشتر خانواده ها همینه. بخصوص در شهرهای خیلی کوچک یا خیلی بزرگ . اونم تو سن شما. میترسن دخترشون بره بیرون یکی گولش بزنه. جای تعجب نداره.

بخدا منم مثل تو ام

صبح بلند میشم گوشی میگیرم دستم تا شب میخوابم دوباره صبح گوشی شب خواب

هیچ تفریحی ندارم

تنها تفریحم فقط مدرسه رفتن بود

سخت نگیر خانوادتم حق دارن محیط بیرون بشدت بد شده یا میترسن بلایی سرت بیاد با خودشون برو...