2777
2789
عنوان

مامانا بیاین کمکم کنین😞

112 بازدید | 12 پست

سلام بچم ۵ ماهشه شیرخودمو میخورد از اول.ولی دوماهه خیلی کم میخوره واسه همین شیرم کم شده و شیرخشک کمکی بهش میدم اما اصلاااااا شیشه شیر نمیگیره نه توی بیداری نه خواب دست و پا میزنه و تقلا میکنه تا شیشه رو در میارم از دهنش.مجبوری باقطره چکان بهش میدم ولی توی خواب نمیشه با قطره چکان.ازگرسنگی هی تو خواب بیدار میشه منو هم بیدار میکنه.کمکم کنین چجوری شیشه شیر بهش بدم که بگیره😭

یذره شیر و شیرین کن با یدونه قند راحت میگیره دختر منم شیشه شیر نمیگرفت توش یدونه قند انداختم بار اول بعده اون میخوره خداروشکر

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

یذره شیر و شیرین کن با یدونه قند راحت میگیره دختر منم شیشه شیر نمیگرفت توش یدونه قند انداختم بار اول ...

باشه عزیزم امتحان میکنم.ولی این اصلا نمیزاره سرشیشه بره تو دهنش،همینکه میخوره لباش لباشو میبنده و دست وپا میزنه سرشو تکون میده که نخورش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیزم منم دقیقا مشکل شمارو داشتم بچم به هیچ عنوان شیشه نمی‌گرفت شیر خودمم کم بود تا اینکه حدودا عفت ماهش که بود توی خواب با شیشیه بیبی لند آب بهش دادم یکم که آب خورد کم کم شیشه گرفتنو یاد گرفت

بنظرم توی خواب یه ذره آب بریز تو شیشه بهش بده خیلی کم

البته شیشه های مختلف هم باید امتحان کنی تا ببینی به کدوم علاقه داره

باشه عزیزم امتحان میکنم.ولی این اصلا نمیزاره سرشیشه بره تو دهنش،همینکه میخوره لباش لباشو میبنده و دس ...

دختر منم اینطوری میکرد بزور گذاشتم دهنش یکم از شیر رفت دهنش دید شیرینه خودش خورد

جنس مخالف درخواست دوستی ندن😡 میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤️ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

سلام عزیزم منم دقیقا مشکل شمارو داشتم بچم به هیچ عنوان شیشه نمی‌گرفت شیر خودمم کم بود تا اینکه حدودا ...

شیشه بیبی لند چجوربه؟ فرقش با باقیه شیشه ها؟من چون نوک سینم پهنه این عادت کرده به پهن

حتما امتحان میکنم‌ مرسی عزیزم

خاهش میکنم😊

شیشه بیبی لند چجوربه؟ فرقش با باقیه شیشه ها؟من چون نوک سینم پهنه این عادت کرده به پهن

خیلی فرقی نداره ولی من کلی شیشه های مدل های مختلف گرفتم دخترم هر کدومو میذاشتم دهنش عق میزد تا اینکه بالاخره موفق شدم با بیبی لند بهش شیر بدم

اولش با اونم نمی‌خورد چندباری که توش آب خورد انگار تازه یاد گرفت

نگاه شیشه شیرش کردم دیدم خودش بیبی لنده

وقتی تو خواب وایساد گریه به جای اینکه شیر خودتو بهش بدی این بار یه ذره آب بریز تو شیشه بهش بده

یکم که شروع کرد به خوردن سریع یاد میگیره 

بعد به جای آب بهش شیر بده

فقط تو خواب اینکارو کن

میتونی به جای آب شیر خودتو بدوشی بریزی تو شیشه تو خواب بهش بدی

شاید از مزه ی شیر خشک ها بدش میاد

چه شیرخشکی بهش میدی؟

وقتی تو خواب وایساد گریه به جای اینکه شیر خودتو بهش بدی این بار یه ذره آب بریز تو شیشه بهش بده یکم ...

نه چندتا شیر رو امتحان کردیم اون اوایل نمیخورد مزشون براش غریبه بود.بعد دیگه نان ۱ رو باقطره چکان که چندبار بهش دادیم عادت کرده بهش.فقط همین شیشه رو نمیگیره

وقتی تو خواب وایساد گریه به جای اینکه شیر خودتو بهش بدی این بار یه ذره آب بریز تو شیشه بهش بده یکم ...

تو خواب هم نمیگیره اصلا.کلا یا دست وپا میزنه درش میاره یاهم اگه تو دهنش نگهشش داره باهاش بازی میکنه و مثل لثه گیر با لثه هاش فشارش میده