مرگگکگ مدیر استارتر عضویت: 1401/03/12 تعداد پست: 192 عنوان دخترا بیایین 77 بازدید | 8 پست یه کرم ضد افتاب معرفی کنین برا دختر نوجوون 1401/05/04 | 15:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ابراااااا عضویت: 1401/05/04 تعداد پست: 1121 عزیزم نزن پوستت خراب میشه..سعی کن از فیس واش و اینا استفاده کنی خیلی بهتره ضد آفتاب به مرور خراب میکنه پوستو
بامبویشم عضویت: 1401/04/13 تعداد پست: 984 زینک اکسید اس پی اف ۱۰۰ درصد داره ولی خوب یجوری بد میشینه به پوست و خیلی سفید میکنه ارزون هم هست اگر مارک دیگه خواستی بگیری حتما بی رنگ باشه سفید و بژ و اینا نباشه چون پوستت به مرور لک میاره 🛑 لایک نکن 🛑
mobina712 عضویت: 1401/04/09 تعداد پست: 504 من راستش یه دونه جدید گرفتم دروغ چرا هنوز نزدم ولی ازش خیلی تعریف میکرد فروشنده اسمش موزیلا تقصیر کسی نیست که اینگونه غریبم،شاید که خدا خواسته دلتنگ بمیرم...
بامبویشم عضویت: 1401/04/13 تعداد پست: 984 عزیزم نزن پوستت خراب میشه.. سعی کن از فیس واش و اینا استفاده کنی خیلی بهتره ضد آفتاب به مرور ... ضد آفتاب باید حتما استفاده بشه فقط بی رنگ باشه ضد آفتاب نزنی که پوستت نابود میشه اینو همه دکترا میگن 🛑 لایک نکن 🛑
ابراااااا عضویت: 1401/05/04 تعداد پست: 1121 ضد آفتاب باید حتما استفاده بشه فقط بی رنگ باشه ضد آفتاب نزنی که پوستت نابود میشه ... میگن عزیزم..ولی خب ب مرور پوستت بهش عادت میکنه منافذ در میاری کک مک و...
بامبویشم عضویت: 1401/04/13 تعداد پست: 984 میگن عزیزم.. ولی خب ب مرور پوستت بهش عادت میکنه منافذ در میاری کک مک و... برای اینکه ضد آفتابی استفاده میکنید که کاور میکنه بله اون برای پوست خوب نیست اما بی رنگ باید حتما استفاده بشه پوستت پیری زودرس میگیره اینو همه دکترا و متخصص های پوست میگن و منم تجربه کردم حتما استفاده کن 🛑 لایک نکن 🛑
ابراااااا عضویت: 1401/05/04 تعداد پست: 1121 برای اینکه ضد آفتابی استفاده میکنید که کاور میکنه بله اون برای پوست خوب نیست اما بی رن ... والا من تا الان هیچی استفاده نکردم بجز فیش واش و مراقبت پوستیپوستم هم خوبه خداروشکر
بامبویشم عضویت: 1401/04/13 تعداد پست: 984 والا من تا الان هیچی استفاده نکردم بجز فیش واش و مراقبت پوستی پوستم هم خوبه خداروشکر گول جوونی رو نخور عزیزم بعدا میفهمی چی شده حتما با پاکسازی کارت یا دکتر پوست مشورت کن و ضد آفتاب مناسب پوستت رو بگیر 🛑 لایک نکن 🛑