2777
2789
عنوان

انلاین شاپ

124 بازدید | 8 پست

بچه ها من دارم میرم کلاس دهم بعد میخواستم تابستون انلاین شاپ بزنم ولی دیگه دیر شروع کردم نشد😂😭

ولی خیلی دوست دارم دستم تو جیب خودم باشه یه کمم شده مستقل باشممم دوست ندارم از  بابامم چیزی بخوام اصلا خوشم نمیاد همه ام میگن واا دیوونه ای بگو و اینا

از اونجایی که رشتمم تجربیه درسامم سنگین میشه میترسم بزنم وقت نکنم به درسم برسم یا از اونور همش ضررشه بهش نرسم

مامانم میگه نه ول کن و اینا از درست عقب میمونی

چیکار کنم دوست دارم دستم تو جیب خودم باشه واقعا خوشم نمیاد مثلا به بابام بگم این چیزو میخوام خاهش کنم و اینا😂😭💔

میخوای تو اینستا بزنی؟

همکاری داشته باشی یا خودت جنس بخری و بفروشی؟

به ارواح جدم کاربری دست دو نفره وگرنه اینقدر احمق نیستم که تاپیک هایی بزنم که زمین تا آسمون مغایرت دارن:/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظرم وقت واسه آنلاین شاپ زدن دیر نمیشه تو چند سال فرصت داری نمرات خوبی بگیری و تو دانشگاه موفق بشی خصوصا تجربی که اینقد رقابت توش زیاده 

بنظرم فعلا تمرکزتو بزار رو درسات

تا خدا بنده نواز اس به خلقش چه نیاز😉
اره نه خودم واسه خودم باشه کامل😂

منم کنکوریم تازه پیج آنلاین شاپ زدم ولی فعلا صفرم😐

دوره کسب درآمد اینستا دیدی؟یا قصد داری ببینی؟

به ارواح جدم کاربری دست دو نفره وگرنه اینقدر احمق نیستم که تاپیک هایی بزنم که زمین تا آسمون مغایرت دارن:/
منم کنکوریم تازه پیج آنلاین شاپ زدم ولی فعلا صفرم😐 دوره کسب درآمد اینستا دیدی؟یا قصد داری ببینی؟

یه پکیج بود ۱ تومن بود تخفیف گذاشته بود

میگن که خیلی خوبه

الان بیشتر شده ولی باز تخفیف‌میذاره

میپرسم میگم پیجشو من خودم ندارم

یه پکیج بود ۱ تومن بود تخفیف گذاشته بود میگن که خیلی خوبه الان بیشتر شده ولی باز تخفیف‌میذاره میپ ...

من خودم دوره خریدم ۴۵۰ تومن با پشتیبانی

جذبم طول میکشه بالا بره ولی ویو پستام عالیه

گفتم اگه خواستی بهت بدمش