sara_s_ss مدیر استارتر عضویت: 1399/06/28 تعداد پست: 768 عنوان بی اشتهایی 125 بازدید | 4 پست سلام چطورینمن ۸ روزه کرونا گرفتم. الان خوب شدم تقریبافقط اصلاااا اشتها ندارم اصلا. به زور ۵ تا قاشق میخورمکسی اینجوری بوده بعد کرونا؟چیکارکنم😥 1401/05/04 | 14:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
قاصدک۲۱۰۱ عضویت: 1399/08/18 تعداد پست: 1723 لعنت به کرونا دوبار گرفتم پارسال بدنمو هیچ کرد استخون شدم باید بری دکتر برات ویتامین بنویسه تا اشتهات باز شه
sara_s_ss مدیر استارتر عضویت: 1399/06/28 تعداد پست: 768 لعنت به کرونا دوبار گرفتم پارسال بدنمو هیچ کرد استخون شدم باید بری دکتر برات ویتامین بنویسه تا اشتها ... ویتامین هم دکتر نوشته میخورم ولی بازم به زور غذا میخورم اصلا دلم به غذا نمیرهلعنت به کرونا😥
قاصدک۲۱۰۱ عضویت: 1399/08/18 تعداد پست: 1723 ویتامین هم دکتر نوشته میخورم ولی بازم به زور غذا میخورم اصلا دلم به غذا نمیره لعنت به کرونا😥 طبیعیه نگران نباش سعی کن با زور هم شده بخوری نخوری بدتر مریض میشی اگه میتونی پسته بخر یکم یا جگر میوه جات بخور تا کاملا خوب شی غذا هم نخوری حداقل میوه بخور
sara_s_ss مدیر استارتر عضویت: 1399/06/28 تعداد پست: 768 طبیعیه نگران نباش سعی کن با زور هم شده بخوری نخوری بدتر مریض میشی اگه میتونی پسته بخر یکم یا جگر میو ... اره میوه راحتتر میتونم بخورم. غذا تا میخورم حالت تهوع میگیریم.مرسی عزیزم از راهنماییت ایشالا همیشه سالم باشی