2777
2789
عنوان

ترشحات آبکی

362 بازدید | 13 پست

سلام خانومای گل

من پنجم پریدیم که قراربودبرم حموم غسل کنم ازروی صندلی افتادم همون موقع خون آبه ازم اومد تاروز بعد هنینحوربودم که پاک شدم ولی ازهمون روز ترشحات ابکی دارم الان شش روزه که ترشحات ابکی دارم کسی میدونه چرا وچیکارکنم که تموم بشه همش لباس زیرم خیسه🥺🥺🥺🥺

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

خب  خسته شدم تاکی میخوادترشح بیادباخودم میگم شاید رحمم اتفاقی براش افتاده که اینطوری شدم چون&nb ...

با افتادن از صندلی مشکلی پیش نمیاد تو تصادف شدید این اتفاقا می افته .شاید به قول بچه ها عفونت یا چیز دیگه ای باشه اگه دیدی ادامه دار برو دکتر

[QUOTE=246131690]عفونت داری شاید[/QUOنه عفونت ندارم ترشحاتم شفافه مثل سفیده تخم مرغ

ببخشید من خودمم بعضی وقتا اونجور میاد نگران نباش تا الان ک چیزی نشده حالا خداروشکر ک میاد اگه نیاد نگران کننده میشه

عزیزم من شما را تو یه تاپیک دیدم برای باز شدن چسبندگی رحم

آب سیر

آب پیاز

روغن زیتون

آب زردچوبه

آب گلرنگ

آب کیالک

آب اسفناج

آب شنبلیله

آب لیمو ترش

عسل

هرکدام اب داشت آبش را بگیرید هر کدوم‌ نداشت تخمش و از عطاری بگیرید یک قاشق توی آب بریزید بعدش بجوشونید و صاف کنید

هر شب ۵۰ سی سی با اپلیکاتور داخل واژن تزریق کنید

پاهاتون رو حتما بالا بگیرید

تا ۷ الی ده شب

بدترین چسبندگی‌ رحم و لوله بدون عمل باز میشه

این توضیحاتش بود، شما انجام دادین؟ تاثیر داشت!؟ 

عزیزم من شما را تو یه تاپیک دیدم برای باز شدن چسبندگی رحم آب سیر آب پیاز روغن زیتون آب زردچوبه ...

ممنون از راهنماییتون

ببخشید شماخودتون امتحان کردین

این داروهایی که گفتین بعضی هاش طبع سرد داره به نظرتون رحم رو سردنمیکنه

ممنون از راهنماییتون ببخشید شماخودتون امتحان کردین این داروهایی که گفتین بعضی هاش طبع سرد دا ...

عزیزم تو یه تاپیکی که شما بودین، یک نفر دیگه این تجویز را برای شما کرده بود، من از شما الان پرسیدم، انجام دادین؟ راضی بودین؟ 

که ظاهرا انجام ندادین