من رو گوشیم واتساپ معمولی بود وقتی سوخت رو کامپیوتر واتساپ تجاری نصب کردم چون بقیه واتساپا نصب نمیشد ...حالا شوهرم هی میگه چرا تجاری نصب کردی و اینا میخوام بدونم مگه چیزه بدیه ؟؟؟؟اصلا تجاری مگه چجوره؟؟؟؟
بسم الله الرحمن الرحیم میشه لطفا واسه سلامتی من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺 خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید... تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍
بسم الله الرحمن الرحیم میشه لطفا واسه سلامتی من و دخترم صلوات بفرستید🥺🥺🥺🥺 خدایا خودت پشت و پناه زندگیم و من و دخترم باش....اگ میشه یه صلوات مهمونم کنید... تیکر واسه تولد دخترمه 98/5/13 دنیا رو واسم زیبا کرد😍
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اره اونو فهمیدم چون قسمت درباره فقط شغلا رو اورده بود منم مجبوری نصب کردم حالا این هی میگه چرا بین این همه واتساپ تجاری نصب کردی دو به شک شدم
خب عزیزم گفته شاید تو گروهی چیزی باشی بعد ببینن واتت تجاریه و شاغلی مزاحمت ایجاد کنند برات
نه بخدا خودشم دیده تو واتساپم فقط 4 نفرن شماره هام پاک شده مخاطبینم رفتن فقط پیوی شوهرم پدرشوهرم عمه شوهرم و دوستم هست همین