۲۴ هفته ای نگفتن بهت خب برو یه سونوی جای خوب جدای از پولش ، استرس زیادی بهت وارد می ...
سه تا سونوگراف عوض کردم همشونم میگن خانم هرچی فشار میاریم یا دستگاهو حرکت میدیم به اطراف بچه پاهاشو باز نمیکنه.. دیگه دکتر زنانم گفته بیخیال شو اینقد سونو شدن واسه جنین خوب نیست🥺
یکی جدی بودنش به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
یکم راه میرفتی یکم شکلات بخور اخه بزرگم هست یعنی تکون نمیخوره اصلا؟
حرکاتش دو سه هفته ست که زیاد شده.. والا خیلی خوردم شیرینی و ابمیوه با اینکه قندم لب مرزه.. چکنم وقتی پاهاشو باز نمیکنه، یه بار که تو سونو گفت خب خداروشکر پاهاشو باز کرده بند ناف بین پا بوده گفت یکم تو مطب حرکت کن تا تغییر جهت بده.. یه ساعت راه رفتم باز برگشتم زیر دستگاه گفت از شانست باز پاهاشو بسته ای خدا چرا باید اینجوری کنه این بچه، چه رازیه تو اینکار 😔
یکی جدی بودنش به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ
درست مهم آلت تناسلیه ولی خب ضربان قلب ، شکل جمجمه و چند تا چیز دیگه جنسیت رو نشون میده
از رو حدس گفتن احتمال 70درصد پسر 30درصد دختر.. باز دکتر گفت ممکنه دختر درشت استخون باشه، چون دوقلوهای خودم استخون بندیشون به باباشون کشیده هردوشون قدبلندن نسبت به همسنوسالاشون.. ولی از همون اول بارداریم حس میکردم دختره، نمیدونم چرا صلاح خدا نیست جنسیت رو بفهمیم🥺