2777
2789
عنوان

جنسیت جنین

| مشاهده متن کامل بحث + 826 بازدید | 72 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم دوازده هفته ام دوشنبه مبرم آن تی میشه امروز بگی ضربان قلب نی نی شما چقدره و حدس دکتر چیه؟ لطفا ...

۱۲هقتم بودانتی دقبق گف۱۳فته و۴روز لای پاشم بازبود معلوم شد شوشول داره پسره خیلیییم بی ابروحیابود بچم😂اما۳دفه سنو کرد هی رفتم شکلات وابمیوه خوردم امدم بیدارنمیشد بچه پرو

اره منم همه هی میگن پسر بشه

ماله من پسمله😂😂🥰🥰😍😍🤩🤩خداکنه هرکی هرچی میخاد خدابهش بده ایشالاه قبل سنو رفتم حموم تولگن زیردوش اب پرکردم سرموکردم توش بلند فلقو ناسوحمدوسوره خوندم گفتم خدایا یه پسره صالحو سالم بهم بده فوت کردم تواب ریختم سرم رفتم سنو گفت پسره

سلام عزیزم گفته پسره🤩🤩🤩

مبارکه عزیزم. خدا رو شکر جنسیت دلخواهت شد

میشه لطفا با دل مهربونت برای منم دعا کنی اول سالم و بعدم یه گل پسر باشه😘😘😘

سنگ گران در دست ایام مغلوب آب نرم میگردد سرانجام
فرفری جان  راستی آزمایش غربالگری رو هم باید با nt توی رو روز بدیم؟ باید ناشتا باشیم؟

ناشتا نه همون روزکه سنوشومیدی آزمایشاها هستن برگه سنوببربگوبرای انتی غربالگری اودم همونروز باید بدی ۷روزدیگه جوابشومیدن

مبارکه عزیزم. خدا رو شکر جنسیت دلخواهت شد میشه لطفا با دل مهربونت برای منم دعا کنی اول سالم و بعدم ...

خداکنه خداهم صدای دلتوبشنوه یه کاکل زری بهت بده گلم صالح باشه نتش سلامت باشه 

برو توتینه نگاه کن ببین صورتت همش یه رنگه یا سرخ وسفید عکس شکمتو بفرست بهت بگم جنسیت رو

رنگ چهرم سرخو سفید بیشتر به قرمزی میزنه گاهی

یکی‌ جدی ‌بودنش ‌به دل آدم میشینه، یکی خوش اخلاق بودنش.. یکی سرسنگینش به دل میشینه، یکی شیطونش! یکی کم حرفش دوست داشتنیه.. یکی پرحرفش! اگه ادای کسی رو دربیاریم جذاب نمیشیم مسخره میشیم، شبیه خودت باش مگه خودت چشهシ راستـی..همیشه لبخند بزن، لبخندت یا باعث شادی آدما میشه یا آزارشون، میخوام بگم در هر دو صورت تو برنده ایシ