2777
2789
عنوان

به نظرتون چی بگم بهش

86 بازدید | 6 پست

تو اینستا دیدم دکتر کاویانی میخاد دوره مدارثروتشو رایگان کنه مم فکر میکردم کل دوره شه نگو فقط هفت جلسه اول بوده که کلیات و میگه و بحث تخصصیش پولیه خلاصه یک هفته طبق برنامه با یکی از کارشناساش پیش رفتم و امروز زنگ زد و بعد از کلی صحبت گفت هزینه دوره 1990000 تومنه و شماره کارت مجموعه شونم برام فرستاد و نحوه پرداخت و همه چیو توضیح داد الان نمیدونم چیکار کنم 

روم نمیشه بگم نمیخوام به نظرتون چطوری ردش کنم

(اگه کسی شرکت کرد و راضی بود هم لطفا بگه)

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هر چی بگی پیله میکنن ولی حالا بگو شرایط شرکت ندارم و تمام اینا الکی هست این اگر میتونست که خودش را پ ...

طبق گفته کارشناسش خودش ۶تا کسب و کار داره که مجموعه خودساخته که دوره و اینا برگزار میکنه یکیشه

طبق گفته کارشناسش خودش ۶تا کسب و کار داره که مجموعه خودساخته که دوره و اینا برگزار میکنه یکیشه

منم دو سال پیش به یه مشاور که اینستاگرام اونموقع یک میلیون فالوور داشت و می‌گفت فلان هست و بهمان حتی شبکه آموزش هم آورده بودن پول دادم و کلاهبرداری کرد😐حالا باز خودتون تحقیق کنید و تصمیم بگیرید من بنابر تجربه های شخصی خودم گفتم ولی شما اگه خواستید و به نفعتون هست شرکت کنید 

منم دو سال پیش به یه مشاور که اینستاگرام اونموقع یک میلیون فالوور داشت و می‌گفت فلان هست و بهمان حتی ...

راستی به منم اول گفته بودن رایگان هست ولی بعد گفت ۱ میلیون و خورده ای تق کن بیاد