2777
2789
عنوان

خواهرشوهر

169 بازدید | 7 پست

مادرشوهر و پدرشوهرم مکه بودن و دیروز اومدن.

این مدت خواهرشوهر که یکسال از من کوچیکتره اکثر روزا میرفت اونجا و گاهی وقتا به شوهرم پیام میداد که اونجا هستم و خواستی بیا .

منم هفته آخر میرفتم اونجا و یکم تمیزکاری کمکش میکردم.

۴ تا جاری هستیم ، سومی یکم توی بیشتر کارا نظر میداد و به قول خواهرشوهر دخالت می‌کرد و میومد از اون جاری به من می‌گفت.

حالا دیروز از صبح خونه مادرشوهر بودیم تا اخرشب .

همه اونجا بودن و بچه هاشون که همش با بچه من که ۳سال و نمیشه دعوا میکردن و توی بازی راهش نمیدادن و چقدر بچه م غصه می‌خورد که بچه ها دوستم ندارن و باهام بازی نمی‌کنند.

خواهرشوهر هم از دیروز ناهار تا دیشب که اومدیم خونه با من و شوهرم رفتارای عجیب غریب داره ، شوهرم باهاش حرف میزنه اصلا جواب نمیده و اگر هم جواب بده نگاش نمیکنه و با یه حالت بدی جواب میده .

به شوهرم میگم چیکار کردی ! میگه هیچکار

حتی تا شی قبل اینکه مادرشوهرم بیاد ما بردیمش گل فروشی که برای مامان و باباش گل بگیره ‌

حسم میگه همینجور که پشت سر اون جاری به من میگه ، پشت سر منم به اونا میگه .

ولی من خیلی ناراحتم از رفتارش و دو رو کاریاش ، امروز صبح هم جاریم زنگ زد میای خونه مادرشوهر ؟ گفتم نه، عصر میام

بنظرتون چشه خواهرشوهر؟ 

من خیلی حساسم و دوست ندارم این مشکلات بوجود بیاد  

چقدر دلم سوخت برا اون بچه 

خدایا خودت سر بلندم کن که آرزو هام رو تیک بزنم😍کاربری دست چند نفر می باشد خواهر ۱۲سالم اگه مشکلی داشته باشه از شما کمک میگیره😻اگه هم گروه درسی دارید تگم کنید.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب اگه با تو هم همچین رفتاری داره حرف بزن مستقیم ببین چشه  یا اینکه مثل خودش شو تو هم

نمیفهمم دقیقا چشه 

عصر کیفم توی هال بود ، به شوهرم گفت این کیف یکجایی بذار سر راه نباشه ، خیلی بدم اومد 

بعد موقع میوه و شیرینی آماده کردن یچیزی ازش می‌پرسیدم جواب میداد ولی نه مثل همیشه .

بعد میرفت پیش جاریای دیگه می‌نشست و حرف می‌زد .

اما بعد دیدم با شوهرم هم داره همینجور رفتار میکنه ولی خیلی بدتر  

نمیدونم چشه تو دلش نیستم  اما برات مهم نباشه ببینه تو این باغا نیستی ول میکنه  من انقدر ...

منم واقعا بدم میاد .

به شوهرم گفتم برو ازش بپرس ببین چشه ! میگه باشه ولی بعید میدونم بره بپرسه 

نمیفهمم دقیقا چشه  عصر کیفم توی هال بود ، به شوهرم گفت این کیف یکجایی بذار سر راه نباشه ، خیلی ...

با این اوصاف جای تو باشم مثل خودش برخورد میکنم 

با بقیه گرم میگیرم و زیاد هم به اون اهمیت نمیدم