2777
2789
عنوان

همسر و فرزند

113 بازدید | 16 پست

باشوهرم دیشب بحثمون شد بهم گفت نمی‌دونم از کجا گیر تو افتادم خیلی ناراحت شدم اما بازم من سرشکسته شدم ظهرش سر بچه حرفمون شده بود شبم به خاطر دیر اومدنش

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگر شوهر شما می‌گفت بهتون بر نمیخورد

هزارتا بدترشم گفته هرچی نشون بدی برات مهم نیست خودت دست بالا بگیر بیشتر میسوزه شوهرم همیشه بددهنی میکنه بعد میبینه من خونسردم میگه تو یه اختلالی داری اینقدر خونسردی درصورتیکه به روم نمیارم والا سواستفاده میکنه 

هزارتا بدترشم گفته هرچی نشون بدی برات مهم نیست خودت دست بالا بگیر بیشتر میسوزه شوهرم همیشه بددهنی می ...

شوهر من همچنین نیست ظهرش سر بچه۳ساله که دعواش کردم با صدای بلند گفت بچه هست چرا دعواش میکنی این نمی‌فهمه که ناراحت شدم تا شب باهاش حرف نزدم شب دیدم مثل اینکه نمی‌خواد بیاد رفتم مغازه گفتم کم منو دیوونه کن حرفی نزد اومد خونه گفت مگه من چکار میکنم مشروب میخورم معتادم چیم که اومدی اون حرفو زدی که خستگیمو از تنم بیرون کنی...واقعا هم داشت کار میکرد اما از لجم میخواست دیر بیاد

شوهر من همچنین نیست ظهرش سر بچه۳ساله که دعواش کردم با صدای بلند گفت بچه هست چرا دعواش میکنی این نمی‌ ...

بی نهایت حساسی اینجوری رو مخش بری ازت سرد میشه لازم نیست برای هرچی واکنش نشون بدی محیط خونه آرام نگه دار والا به مرور ازت فاصله میگیره 

به نظرت دیر نشده دیگه؟

نه روت با شوهرت اصلا باز نکن مردا ظرفیتشان ازما خانما خیلی پایین تره سعی کن جوری رفتار کنی حدش بدونه اگرم چیزی فت با سرسنگینی سکوت و کم محلی موقت بهش بفهمونی رفتارش بد والا بعد دیگه ببینه راحت باهاش دهن به دهن میشی صدبرابر بدتر بهت برمیکردونه 

نه روت با شوهرت اصلا باز نکن مردا ظرفیتشان ازما خانما خیلی پایین تره سعی کن جوری رفتار کنی حدش بدونه ...

همین جواب بد بهش ندادم اصلا هر چی گفت بعدش آروم شد حرف زدیم گفتم من از ظهر از تو ناراحت بودم وگرنه من چرا باید همچین میکردم اونم گفت خب بچه رو چرا دعواش میکنی