2777
2789
عنوان

دعوا با همسر

299 بازدید | 18 پست

سلام خانما    لطفا بعد خوندن راهنمایی کنید   خودم میدونم کار کی اشتباه فقط میخام راهنمایی کنید

میخام دعوای دیشبم و بگم 

دیشب ساعت ۱۰ اینا دایی من زنگ زد ک مخام بیایم خونتون هستین  منم گفتن ارع گف پس جایی دم کن بیایم

منم به همسرم زنگ زدم ک داییم داره میاد خونه ما 

گف باشه چیزی نیاز نیس بخرم ک  

گفتم نع 

گف باشه 

بعد داییم اینا رسیدن با یک قوطی شیرینی و یک تیمه از گوشت قربانی 

من ب همسرم زنگ زدم ک بیا گف یکم کار دارم اینارو ردیف کنم بیام

ما هم گرم صحبت شدیم 

یکم گذشت من یواشکی بهش پیام دادم ک بیا دیگه 

نمیای

گف ن من کار دارم نمیام 

گفتم آخه زشته بیا  حواب نداد

بعد حدود ۴۰ دیقه اینا دایی من رفتن 

بعد عصبی بودن زنگ زدم گفتم بیا شام 

اومد شامش خورد بعدش منم عصبی بودم بهم گف جیه چرا ابرو هات تو همه 

گفتم حال ندارم و .... سر بحث باز کردم گفتم اون دایی منه باید احترام میراشتی حتی اگه کاری هم داشتی بائو میومدی تو    بعد ۵ دیقه میگفتی کار دارم میرفتی 

گف داییم اکه میخاست بیاد میومد واس شام هر جیزی وقتی دارع 

گفتم یعنی چ چ ربطی داره بعد شام واس نشستن اومدن دا 

تو میومدی سلام میدادی میرفتی دا نه من کار ریخته بود سرم نیومدم 

اونا الان چرا اومدن برای شام میومدن گفتم بهونه نکن الکی بگو خوشم نیومد گف اره خوشم نیومد 

منم چیزی نکفتم و رفتم یه جا مشغول شدم

اونم رف بیرون برگشت 

رو مبل خابش گرف  منم جیزی نکفتم کارم ک تموم شد جاها و انداختم گفتن بیا بخابیم

اومد خوابید منم بغل کر د و بوسید  

بعد  صب بعد صبحونه مثلا شاد حرف می‌زد ک بحث تموم شده و اینا بیا تموم کنیم این قضیه رو ولی برای مو خب خیلی مهم بود ک نیوندنش مساوی بود با  بی احترامی به خانوادم بعد صبحونه دوباره بحث کشیدم وسط ک یعنی جی برای چی  این کارو کردی و همون بحث از ند سر گف 

الان پیام داده ک اوت گوشت قربونی بذه به کسی دیگه 

منم پیام دادم مشکلی نیس ولی کارت اشتباهه 

بعدش تمام 

ب این ویژگی ها هم دقت کنید ک خیلی مهربان هست و صبور و لی چندمین بار ب خانواده من بی احترامی میکنه 

و این ویژگی بد هم هس ک وقتی گشنه و خسته بی اعصاب میشه

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اگر رفتارش جدید هست شاید خانواده شما جایی بهش بی احترامی کردند یا شما به خانواده ایشون بی احترامی کر ...

اصلاا نهایت احترام دارم ب خانوادش خوانواده من هم بهش چیزی نگفتن

جرا

برای اینکه شاید واقعا کار داشته نیومده، بعدم میگی شب خاسته تموم کنه، بعدتو صبح دوباره موضوع شب قبلو وسط میکشی، خب اشتباهه، یه بحثی بوده تموم شده رفته دلیلی وجود نداره دوباره بخای بحثو کش بدی دعوا راه بندازی

تاالان نیومده خونه؟؟ 

برای اینکه شاید واقعا کار داشته نیومده، بعدم میگی شب خاسته تموم کنه، بعدتو صبح دوباره موضوع شب قبلو ...

خب عزیزم اگه نمیگفتم ک خفه میشدم

و اینکه فاصله محل کار تا خونه دو دیقه هس نمیشد یه سلام بگه بره

خب عزیزم اگه نمیگفتم ک خفه میشدم و اینکه فاصله محل کار تا خونه دو دیقه هس نمیشد یه سلام بگه بره

نمیگم نباید میگفتی ، اتفاقاباید میگفتی اما کار صبحت بد بود، بنده خدا خاسته بحثو خاتمه بده

اصلاا نهایت احترام دارم ب خانوادش خوانواده من هم بهش چیزی نگفتن

بهش بگو از این به بعد هرجوری که تو با خانواده و فامیل من رفتار میکنی منم همونجوری رفتار میکنم این عادلانه هست و تو هم از من گلایه نکن بگو اگر یه روزی دایی ات اومد خونمون منم میرم بیرن میرم خونه دوستم یا پدرم و هروقت دایی ات رفت برمیگردم خونه بگو همینو میخوای؟ مقابله به مثل میکنم هم عادلانه هست و هم دیگه تو نمیتونی ازم گلایه کنم بگو تازه بهت لطف میکنم و رفتاری از خودم در نمیارم فقط کارهای خودت رو تکرار میکنم اگر خوبه برای تو هم خوب میشه من همین رفتارو کنم و اگرم بد هست برای تو هم بد هست

یه ذره سخت میگیری . اولا داییت خودش خودشو دعوت کرد . دیگه مهمون سر زده خودش باید بدونه که شاید صاحب خانه نباشه یا دیر بیاد.

اینجوری نبوده که شما دعوتشون کنی بعد همسرت نباشه که بگیم بی احترامی کرده.

مردها توی این موارد خیلی ریلکس هستند. مثلا یه مرد از صبح کار کرده ،خسته است ، وقتی میشنوه شب مهمون قراره بیاد و حال و حوصله اون مهمون رو نداره ، خیلی راحت میپیچونه 

ولی اگر یه زن از صبح بیرون خونه مشغول به کار باشه و بشنوه شب قراره مهمون بیاد یا مهمانی دعوت شدند از همون صبح و در محل کار شروع میکنه برنامه ریزی کردن که کی برسه خونه ،کی حاضر بشه و غیره

به نظرم با همسرت صحبت کن ، یه مهمونی بگیرید خانواده خودت و خانواده دایی ات رو دعوت کنید همسرت بگه اون روز تشریف آوردید من سعادت دیدار نداشتم. اگر قبول کرد که چه بهتر ، اگر قبول نکرد خودت رو برای این مسائل ناراحت نکن ....ارزش نداره

به نظر من حداقل حداقل کاری که میتونست بکنه این بود که بهشون زنگ بزنه و معذرت خواهی بکنه و بهشون بگه من کار دارم سرم خیلی شلوغه شما برای شام حتما بمونین و منم خودمو برای شام میرسونم 

در حد سلامم آخه نبوذ 

تو میگی در حد سلام ولی واقعا گاهی آدم انقد مشغول کارش میشه یه توقف کوچیک بهم میریزه تمرکزو 

سخت نگیر شوهرت خییییلی دوستت داره 

تو دهنش نذار که بی احترامی میکنی بعد خدای نکرده کم کم باورش میشه ها 

امیدوارم خوشبخت و عاقبت بخیر بشید 

گاهی فقط گوش باش

خب بنده خدا کار داشتش ینی داییت انقد مهمه ک اوقات خودتو شوهرتو تلخ کنی اونم دوبار؟ ولکن دیگ انقد فامیل پرستی خوب نیس کش نده 

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡