2777
2789
عنوان

جهیزیه م😁

206 بازدید | 15 پست

سلام دوستان من کابینتای خونم سفید ورنگ  چوب بعدش سرویس خوابم رنگ  چوب قهوه ای  و سرویس کنسول و جاکفشی و میز تی هم سفیدع الان بنظرتون ساعت و تلفنم رو سفید بگیرم یاقهوه ای؟؟

خسته از زندگی🥲💔

سفید

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

قهوه ای

وای این سوال منم هس‌.من کابینتام قهوه اییه.فرشو مبلام طوسی.ساعتمم طوسی گرفتم.الان میبینم همه چی خیلی طوسی شدع دیگ برم پسش بدم قهوه ای بگیرم؟😂

اندکی صبر...🤍🌱

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

قهوه ای وای این سوال منم هس‌.من کابینتام قهوه اییه.فرشو مبلام طوسی.ساعتمم طوسی گرفتم.الان میبینم هم ...

منم خونه ترکیب سفیدو قهوه ایه حالاموندم این دوتارو سفید بگیرم یا قهوه ای

خسته از زندگی🥲💔
اخه اینجوری میشه سه رنگ.نمیخام رنگا رنگ بشه دیگ.همون قهوه ای باید بگیرم‌.میزعسلیامو اینام قهوه اییه

اخه کابینت که ربطی به فضای پذیرایی نداره ،الکی پذیراییت رو زشت نکن قهوه ای چه ربطی به طوسی داره

منم خونه ترکیب سفیدو قهوه ایه حالاموندم این دوتارو سفید بگیرم یا قهوه ای

ببین سرویس خوابت ک تواتاقه اینو ولش.توپذیراییت ببین چ رنگی بیشتر ب کار بردی ی رنگ برخلاف اونو بگیر.اگ بیشتر قهوه اییه وسایل پذیراییت سفید بگیر وگرنه برعکسش

اندکی صبر...🤍🌱

اخه کابینت که ربطی به فضای پذیرایی نداره ،الکی پذیراییت رو زشت نکن قهوه ای چه ربطی به طوسی داره

سرویس خابم طوسی قهوه ای میخام بگیرم.پایه مبلو میزعسلیامم قهوه اییه دیگ😕سفید ندارم اصن چیزی

نگاتواین رنگا میخام بگیرم سرویس چوبمو

اندکی صبر...🤍🌱

حالابازم بگو سفیدش قشنگتره یاقهوه اییش

بنظرم اصلا ازین پایه دارا نخر خز شده ،ما خودمونم واسه آبجیم داریم جهیزیه میخریم ،دختر خواهرشوهرمم تازه جهیزیه برده ،هیچکدوم ازین ساعتا نخریدیم ،ساعت دیواری بخر