2821
2789
عنوان

داداشم

1842 بازدید | 12 پست

من احساس میکنم افتادم تو جهنم که زندگی اینطوری دارم ،هیچکس نیست باهاش درد و دل کنم و تنها کسایی که الان دارم شمایید 

من احساس میکنم برادرم با کتک زدن به من احساس خوبی پیدا میکنه ،تازگی ها همش بهم دستور میده 

مثلا امروز صبح ساعت ۷ منو بیدار کرده میگه بلند شو تیشرتمو اتو کن منم بهش گفتم که خوابم میاد و خیلی خستم خودت اتو کن ، بعد هم منو گرفت برد تو اتاق یه حرفای بهم می‌زد که داشتم قش میکردم ،بعد هم چند تا لگد و مشت بهم زد و مجبورم کرد لباسشو اتو کنم 

می خوام برم ازش شکایت کنم چون واقعا الان ازش میترسم این کاره درستیه که برم از برادرم شکایت کنم؟

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

وقتی اومدن خونه بهشون بگو خب که تحت فشاری... باور نمیکنن یعنی؟؟!

چند بار بهشون گفتم و اونا هم باهاش برخورد کردن اما هر دفعه بدتر میشه‌

از یک طرف هم میترسم بهشون‌بگم چون مامانم ناراحتی قلبی داره ، و این چیزا براش ضرر داره 

ب همین دلیل میگم داداش بزرگ خوب نیس 😊بعد هی میگن میخام بچه اولم پسر باشه و ی چند سالی از دومی که دختر باشه بزرگ تر باشه مراقبش باشه😐😐      برادرا فقط مایه بدبختی و عذابن مخصوصا بزرگ تراشون     خدارو شکر حداقل داداش من ازم کوچیک تره ولی همینم خیلی رو داره