2777
2789
عنوان

داداشم

1783 بازدید | 12 پست

من احساس میکنم افتادم تو جهنم که زندگی اینطوری دارم ،هیچکس نیست باهاش درد و دل کنم و تنها کسایی که الان دارم شمایید 

من احساس میکنم برادرم با کتک زدن به من احساس خوبی پیدا میکنه ،تازگی ها همش بهم دستور میده 

مثلا امروز صبح ساعت ۷ منو بیدار کرده میگه بلند شو تیشرتمو اتو کن منم بهش گفتم که خوابم میاد و خیلی خستم خودت اتو کن ، بعد هم منو گرفت برد تو اتاق یه حرفای بهم می‌زد که داشتم قش میکردم ،بعد هم چند تا لگد و مشت بهم زد و مجبورم کرد لباسشو اتو کنم 

می خوام برم ازش شکایت کنم چون واقعا الان ازش میترسم این کاره درستیه که برم از برادرم شکایت کنم؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وقتی اومدن خونه بهشون بگو خب که تحت فشاری... باور نمیکنن یعنی؟؟!

چند بار بهشون گفتم و اونا هم باهاش برخورد کردن اما هر دفعه بدتر میشه‌

از یک طرف هم میترسم بهشون‌بگم چون مامانم ناراحتی قلبی داره ، و این چیزا براش ضرر داره 

ب همین دلیل میگم داداش بزرگ خوب نیس 😊بعد هی میگن میخام بچه اولم پسر باشه و ی چند سالی از دومی که دختر باشه بزرگ تر باشه مراقبش باشه😐😐      برادرا فقط مایه بدبختی و عذابن مخصوصا بزرگ تراشون     خدارو شکر حداقل داداش من ازم کوچیک تره ولی همینم خیلی رو داره