2777
2789

سلام بچم ۵ ماهشه شیرخودمو میخورد از اول.ولی دوماهه خیلی کم میخوره واسه همین شیرم کم شده و شیرخشک کمکی بهش میدم اما اصلاااااا شیشه شیر نمیگیره نه توی بیداری نه خواب دست و پا میزنه و تقلا میکنه تا شیشه رو در میارم از دهنش.مجبوری باقطره چکان بهش میدم ولی توی خواب نمیشه با قطره چکان.ازگرسنگی هی تو خواب بیدار میشه منو هم بیدار میکنه.کمکم کنین چجوری شیشه شیر بهش بدم که بگیره😭

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شیشه شیری بگیر که سر شیشه مثل پستان مادر هست

۳ تا عوض کردم این یکی نوکش پهنه مثل نوک سینه هست.ولی این اصلا نمیزاره بره تو دهنش که بخواد مک بزنه.یا لباشو سفت میکنه که‌نزارم دهنش یا هم تقلا میکنه تا درش بیارم

چن روزه شیر نمیخوره ؟  از اول شیشه نمیگرفت یا تازگیا؟

از اول بهش شیشه شیر ندادم چون شیر خودمو میخورد.ولی ۲ ماهش ک شد شیر خودمو هم دیر به دیر میخورد واسخ همین کم شد.فک کنم رفلاکس داره واسه همینه به شیشه عادت نداره دیگه نمیگیره

از اول بهش شیشه شیر ندادم چون شیر خودمو میخورد.ولی ۲ ماهش ک شد شیر خودمو هم دیر به دیر میخورد واسخ ه ...

سینه رو اول بذار دهنش تا مک بزنه تو هر شیردهی بعد شیرخشک بهش بده 

شیشه شیر هم چیکو هست بی بی لند دهان عریض هست...سر شیشه شون مشابه نوک سینه مادره

هرچی بیشتر مک بزنه بیشتر تحریک میشه و شیر میاره 

شیرافزا بخور شیر خودتو زیاد کن 

💖..من حتی قلبمم منت تپیدن بذاره درش میارم..💖
۳ تا عوض کردم این یکی نوکش پهنه مثل نوک سینه هست.ولی این اصلا نمیزاره بره تو دهنش که بخواد مک بزنه.ی ...

برو دکتر فکر کنم بذارن کم کم غذا خورش کنی 

بهت یاد میدن چیکار کنی

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
۳ تا عوض کردم این یکی نوکش پهنه مثل نوک سینه هست.ولی این اصلا نمیزاره بره تو دهنش که بخواد مک بزنه.ی ...

ببین عزیزم شاید سوراخای سرشیشه تنگه و بچه برای موک زدن خیلی اذیت میشه و خستش میکنه

یذره سوراخاشو گشاد کن اما ن زیاد ک راحت شیر ازش بیاد اما هورری نریزه تو حلقش

از طرفی خودت مایعات تامیتونی بخور و خرما تا شیرت زیاد بشه اگ مجبور بشی شیر دوش استفاده کن تا دوباره غدد سینه هات تحریک بشه و شیرت افزایش پیداکنه

ببین اینا ک گفتم کمکی بهت میکنه یانه

الان بچت پنج ماهش شده دیگه میتونی کم کم از چیزایی ک میخورین بدین اما قبل خوابش حسابی سیرش کن تا توخواب اذیتت نکنه

سوپ فرنی حریره چیزای نرم درست کن یا اگ مجبور شدی همون شیرخشک و سرلاکشو باقاشق بهش بده

اما یادت باشه سرلاک و شیرخشکو یبار در روز نهایت دوبار درروز بیشتر ندی چون اینا غذاهای کمکی ان وگرنه بچه فوری عادت میکنه و دیگه شیرتو نمیگیره و شیرخشکی میشه کمبود ویتامین پیدا نکنه

پروردگارا! به من آرامشی عطا فرما تا بپذيرم آنچه را كه نمي توانم تغيير دهم و شهامتی،تا تغيير دهم آنچه را که مي توانم و بينشی تا تفاوت اين دو را بدانم؛ مرا فهم ده، تا متوقع نباشم دنيا و مردم آن مطابق ميل من رفتار كنند؛خدایا! به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ، بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است، حسرت نخورم و مردنی عطا کن که بربیهودگیش، سوگوار نباشم. بگذار تا آن را من، خود انتخاب کنم، اما آن چنان که تو دوست داری. خداوندا به نومیدان ما امید، به ضعیفان ما نیرو، به کوران ما نگاه، به حسودان ما شفاء، به خودبینان ما، انصاف، به فحاشان ما ادب،  به مردم ما، خودآگاهی ببخش ...
از اول بهش شیشه شیر ندادم چون شیر خودمو میخورد.ولی ۲ ماهش ک شد شیر خودمو هم دیر به دیر میخورد واسخ ه ...

همون دیگه سرشیشه رو یذره گشاد کن چون بچه نمیتونه موک بزنه و هورت بده و خیلی اذیت میشه هوا میخوره فقط براهمینم اذیت میشه

بهتر زیاد شیشه شیردادن دندونای بچتو کجو معوج میکنه

پروردگارا! به من آرامشی عطا فرما تا بپذيرم آنچه را كه نمي توانم تغيير دهم و شهامتی،تا تغيير دهم آنچه را که مي توانم و بينشی تا تفاوت اين دو را بدانم؛ مرا فهم ده، تا متوقع نباشم دنيا و مردم آن مطابق ميل من رفتار كنند؛خدایا! به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ، بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است، حسرت نخورم و مردنی عطا کن که بربیهودگیش، سوگوار نباشم. بگذار تا آن را من، خود انتخاب کنم، اما آن چنان که تو دوست داری. خداوندا به نومیدان ما امید، به ضعیفان ما نیرو، به کوران ما نگاه، به حسودان ما شفاء، به خودبینان ما، انصاف، به فحاشان ما ادب،  به مردم ما، خودآگاهی ببخش ...