2777
2789
عنوان

تنهایی دخترم

389 بازدید | 20 پست

امشب یه مهمونی بودیم دیدم چقدر با بچه کوچک دیگه بازی می کنه چقدر تو خونه تنها می مونه همه هم به همسرم می گفتن(آقا )بذار یکی دیگه بیاد دخترم جوری آروم بود نه بهونه میآورد منم دلم می خواست دخترم یه برادر داشته باشه خودم که برادر ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا منم همش همین فکر رو درباره دخترم دارم

از فامیل و دوست گرفته تا همسایمون حتی به شوهرم میگن یکی دیگه بیارین بچه تنهاست گناه داره

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشودگاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است  گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود  این نیز بگذرد...

منم یه دختر دارم دوس دارم یه برادرم داشته باشه تموم

وقتی از بهترین آدمای زندگیت میرنجی حتی اگه بگی بخشیدمش یه چیزی ته دلت میمونه.. کینه نیس یه جای زخمه یه چیز که نمیزاره اوضاع مثل قبل شه هرچقد هم تلاش کنی خودتو بزنی به اون راه و بگی نه.. بی فایدس یه چیزی این وسط از بین رفته و جای خالیش تا همیشه درد میکنه 💔کینه را از خدایی آموختم که بخاطر یه اشتباه هرگز شیطان را نبحشید🤞
آره قشنگ نیاز داره 

کاش شوهرم راضی شه یکی دیگه بیاریم. دختر یا پسر بودنش مهم نیست سالم باشه فقط

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشودگاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است  گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود  این نیز بگذرد...
چرا راضی نیست 

میگه از لحاظ اقتصادی به مشکل میخوریم

همه چی گرونه و اینا

آره میگم خدایا من حوصله و وقت رژیم ندارم خودمم برادر ندارم یه پسر سالم و صالح خودت بهم بده

اره دقیقااا🤕🤕ولی اگه بخواین پسر شه تحت نظر دکتر باشین بهتره 

استرسش بیشتره🤒😔دخترت چن سالشه؟؟ 

وقتی از بهترین آدمای زندگیت میرنجی حتی اگه بگی بخشیدمش یه چیزی ته دلت میمونه.. کینه نیس یه جای زخمه یه چیز که نمیزاره اوضاع مثل قبل شه هرچقد هم تلاش کنی خودتو بزنی به اون راه و بگی نه.. بی فایدس یه چیزی این وسط از بین رفته و جای خالیش تا همیشه درد میکنه 💔کینه را از خدایی آموختم که بخاطر یه اشتباه هرگز شیطان را نبحشید🤞
خوب دو تایی کار می کنیم دو تا ایراد نداره

منم بهش همینو میگم 

میگه نه رفاهشون لازمه که تامین بشه، آینده خطرناکه🤦‍♀️