2821
2789
عنوان

درد و دل

181 بازدید | 15 پست

سلام، من سال ۱۴۰۰ کنکور دادم و البته چیزی نخونده بودم اما رشته‌ای که خیلی بهش علاقه داشتم و آینده شغلیم رو توش می‌دیدم، قبول شدم اما چون شهرِ دیگه بود و بازار کارش کساد بود، نرفتم. از نیمه دوم سال رفتم دانشگاه شهر خودمون و رشتم و هم دوست داشتم اما از همون اول از دانشگاه و رشتم ایراد گرفتم و تو درس خوندن کم کاری کردم و امتحانات پایان ترمم ندادم، نمی‌دونم چرا اما با وجود علاقه‌ی زیادی که به درس خوندن داشتم، نسبت به درس دلسرد شدم. خیلی دلم می‌خواد برم دانشگاه اما تصمیم دارم انصراف بدم چون تا لای کتاب رو باز می‌کنم افکار منفی به شدت به ذهنم هجوم میاره و سر درد بدی می‌گیرم. شما همچین شرایطی داشتید؟ تعریف از خود نباشه تو دوران تحصیل درسم و نمره‌هام خیلی خوب بود و واسه خانوادم و بقیه دور از ذهنه که نخوام برم دانشگاه. نمی‌دونم چرا اینطور شدم، به شدت می‌ترسم، می‌ترسم وقتی درس می‌خونم حواسم پرت بشه و همین ترس مانع دانشگاه رفتنمه. حس می‌کنم اگه درس نخونم جلو دیگران احساس ضعف می‌کنم و البته الآنم اینطور شدم. خانوادم خیلی از ترک تحصیلم ناراحتن و دیگران مدام از دانشگاهم پرس و جو می‌کنن. من حتی قبلِ دانشگاه پیش مشاورم رفتم اما حس می‌کنم جلسات مشاوره و روانشناسی تأثیری نداشته واسم. افکارم واسه خودم خیلی وحشتناکه، این افکار موقع درس خوندن خیلی خیلی زیاد می‌شه. حسِ یه آدم گناهکار رو دارم، این افکار یه آدم گناهکار رو به من القا می‌کنن. افکارم عذاب آوره و نمی‌دونم چیکار کنم؟ احساس افسردگی شدیدی دارم. هیچکس حالم رو درک نمی‌کنه. حس می‌کردم با درس نخوندن درست می‌شم اما بازم از وقتی تصمیم به انصراف گرفتم تمام ذهنم پیش دانشگاهه. من واقعاً حالم خوب نیست، بعضی وقتا تو تنهاییام اشک می‌ریزم و به خودم می‌گم فاطمه این تویی؟ تویی که اینهمه واسه خواسته‌هات می‌جنگیدی به سرعت جا زدی؟ می‌دونم دیگران به خاطر اینکه درسم و ول کردم کلی مسخرم می‌کنن و شاید از اینکه پیشرفتی نکردم خوشحال می‌شن و حتی این دید دیگران فکرِ شب و روزم شده. احساس ناامیدی بدی دارم. من به درس خوندن علاقه دارم اما می‌ترسم باز درس بخونم و باز نتونم و حال روحیم بد بشه. شما راهکاری دارید؟ من حتی خارج از درس و واسه یه مدرک گرفتن ساده کلی استرس دارم، نمی‌دونم چی به سرم اومده، قبلاً اینطور بودم ولی کم بود، اما از سال آخر دبیرستان حالِ روحیم خیلی سر درس خوندن خراب شد.

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

میشه بگی از چی میترسی و از چی احساس گناه داری وقتی میخوای درس بخونی 

همین ترس از اینکه مطالب یادم بره و حواسم پرت بشه، حتی مثلاً اتفاقات روزمره حواسم و پرت می‌کنه فکر کنید مثلاً امروز یه دعوایی بین من و دوستم پیش میاد بعد من موقع درس خوندن دائم فکر می‌کنم که مثلاً من مقصر این دعوا هستم و چرا فلان حرف رو زدم. کلاً افکارم بی‌اساسه.

همین ترس از اینکه مطالب یادم بره و حواسم پرت بشه، حتی مثلاً اتفاقات روزمره حواسم و پرت می‌کنه فکر کن ...

تو دقیقا مثل منی منم همینقدر افکارم مسخرست بعضی وقتا به یه چیزایی فک میکنم که اصلا بی پایه هستن و الکی خودمو شاید مقصر میدونم 

ولی 

من داخل زندگیم اشتباه های خیلی زیادی داشتم خیلی زیاد 

ولی یه چیزی رو از بچگی فهمیدم     خودتی و خودت هیشکی قرار نیست کمکت کنه حتی پدرت حتی خوانوادت 

تو دقیقا مثل منی منم همینقدر افکارم مسخرست بعضی وقتا به یه چیزایی فک میکنم که اصلا بی پایه هستن و ال ...

اول اینکه هیچوقت خودتو مقصر هیچ کاری ندونی 

دوم تو تلاشتو بکن حداقل اینکه افسوس نمیخوری 

سوم کی گفته همه با درس موفقن 

اول اینکه هیچوقت خودتو مقصر هیچ کاری ندونی  دوم تو تلاشتو بکن حداقل اینکه افسوس نمیخوری  ...

ممنون از راهنماییتون🤍 درسته ولی من تنها هدفم تو زندگی درس خوندن بود.

هدفت از درس خوندن چیه  یعنی درس بخونی که چی بشه ؟

هم اینکه تو محیط دانشگاه برم اجتماعی می‌شم آخه آدم گوشه گیری هستم و هم اینکه واسه آینده یه شغل دولتی و ثابت داشته باشم آخه این رشته‌ای که من رفته بودم بازار کارش خیلی خوب بود، رشته مشاوره. 

هم اینکه تو محیط دانشگاه برم اجتماعی می‌شم آخه آدم گوشه گیری هستم و هم اینکه واسه آینده یه شغل دولتی ...

توی دنیای امروز اکثر افراد تحصیلکرده‌ان و افراد دیپلمه توی زمان ما خیلی کم هستن، من شاید از بین کسایی که می‌شناختم دو نفر فقط دانشگاه نرفتن. 

2828
2791
2779
2792