2777
2789
عنوان

پیج اینستاگرام

100 بازدید | 6 پست

با سلام خدمت شما بینندگان امید وارم بتونین کمکم کنین

دوستان من دانش آموز کنکوری هستم سال یازدهم یعنی موقعی که ۱۷ ساله بودم؛مدارس آنلاین بود خیلی میلی به درس خوندن نداشتم به خاطر همین یه پیج اینستا زدم[فوتبال]

بعد کلیپ میزاشتم حتی پیشرفت کردم مردم خیلی حمایتم میکردن فالورام خیلی زیاد شده بود[شده بودم50k]بعد خلاصه من داخل پیج کُری میخوندم با بازیکنای استقلال،اصلا قصدم ناراحت کردن هیچ آدمی هم نبود رفته بودم دنبال علاقم ولی الان احساس گناه دارم و فک میکنم حق الناس گردنم هست با هرکی هم صحبت میکنم یه جواب درست و حسابی نمیده

واقعا روح و روانم بهم ریخته 

اگ بهشون دسترسی داری ک خب حلالیت بگیر

اگر نداری بجاش براشون صدقه بده دعایی صلواتی قرآنی

وقتی عده زیادی مخاطب داری خیلی باید مراقبت کنی چی میگی 

موفق باشی سید عزیز

خو نکن فکر سفر کن
اگ بهشون دسترسی داری ک خب حلالیت بگیر اگر نداری بجاش براشون صدقه بده دعایی صلواتی قرآنی وقتی عد ...

ممنون از اطلاعاتت؛ ولی حس میکنم حق الناس هیچ جوره بخشیده نمیشه  بعضی وقتا شبا خوابم نمیبره میگم خودم میرم سرکار پولی چیزی میدم به فقرا ولی نمیدونم واقعا...

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ممنون از اطلاعاتت؛ ولی حس میکنم حق الناس هیچ جوره بخشیده نمیشه  بعضی وقتا شبا خوابم نمیبره میگم ...

از کارشناس دینی هم بپرسی همینو میگه

همینکه جبران کنی یعنی حقشونه دادی از طرفی هم عمدی ک نکردی

خو نکن فکر سفر کن
از کارشناس دینی هم بپرسی همینو میگه همینکه جبران کنی یعنی حقشونه دادی از طرفی هم عمدی ک نکردی

از یه نفرم پرسیدم گفت که چون عمدی نبوده عیبی نداره؛ولی خوب من این پیج فروختم خیلی وقت پیش به خاطر کنکورم   الان اون داره پست میزاره تقریبا شبیه به محتوا های منه به خاطر همین بیشتر ناراحتم حتی خواستم پیج ازش دوباره بخرم و غیر فعالش کنم ولی ميگه نمی‌فروشه

از یه نفرم پرسیدم گفت که چون عمدی نبوده عیبی نداره؛ولی خوب من این پیج فروختم خیلی وقت پیش به خاطر کن ...

اعمال و رفتار اون دیگه ب گردن شما نیست

اون خودش میدونه و درک و فهم و خداش

در همین اندازه فقط بهش میتونی بگی و یه جورایی اوضاع احوالت بگی شاید اثر کرد و دیگ اون بنده خدا انجام نده

خو نکن فکر سفر کن