ماماننفسسسسیی مدیر عضویت: 1399/11/05 تعداد پست: 1390 عنوان بیاید بازی کنیم 🤪🤪🤪🤪🤪🤪🥰🥰🥰🥰🥰 | مشاهده متن کامل بحث + 6012 بازدید | 919 پست اسم یه خواننده رو بگین یه تیکه آهنگشو بگم شما هم همین طور من خودم آهنگ از گوگوش و ماکان بند بگین آرسام مامان بیا توخوابم تو واقعزت نمیای حداقل تو خوابم بیا بیا یکم از حس مادریم ارضا شه بهت شیر بدم حموم ببرمت لباس کلفت بپوشونم بیا مامانم بیا بابا مهدی دلش میخوادت به من نمیگه میگه ما هنو خودمون بچه ایم ولی من میبینم بچه فامیلو چطوری بغل میکنه میبره مغازه خرید میکنه میبینم حسرتشو ارسام مامان برات خمیر بازی خریدم بیا بهت یاد بدم شکلک درست کنی بیا بریم جمعه ها پارک بیا منو نزغر بخوابم اصلا بیا کابینتای خونرو نمیبندم هرچی دوست داری بریز بپاش تو بیا من کنترل تلویریون میدم دستت فقط کارتون ببین بیا بیا مامان جانم بیا منم طعم مامان شدنو بچشم بخدا من مامان بدی نمیشم بیا بیا تا من مریض نشدم تا بابا مهدیت نا امید نشده بیا تا خیلی دیر نشده 1401/05/04 | 02:30 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماماننفسسسسیی مدیر استارتر عضویت: 1399/11/05 تعداد پست: 1390 من بلد نیستم😂 از ستین آرسام مامان بیا توخوابم تو واقعزت نمیای حداقل تو خوابم بیا بیا یکم از حس مادریم ارضا شه بهت شیر بدم حموم ببرمت لباس کلفت بپوشونم بیا مامانم بیا بابا مهدی دلش میخوادت به من نمیگه میگه ما هنو خودمون بچه ایم ولی من میبینم بچه فامیلو چطوری بغل میکنه میبره مغازه خرید میکنه میبینم حسرتشو ارسام مامان برات خمیر بازی خریدم بیا بهت یاد بدم شکلک درست کنی بیا بریم جمعه ها پارک بیا منو نزغر بخوابم اصلا بیا کابینتای خونرو نمیبندم هرچی دوست داری بریز بپاش تو بیا من کنترل تلویریون میدم دستت فقط کارتون ببین بیا بیا مامان جانم بیا منم طعم مامان شدنو بچشم بخدا من مامان بدی نمیشم بیا بیا تا من مریض نشدم تا بابا مهدیت نا امید نشده بیا تا خیلی دیر نشده
baran11238080 عضویت: 1400/05/16 تعداد پست: 663 از داریوش بخون دراین زمانه بی هایو هوی لال پرست خوشابه حال جوانان ...پرست من یاد گرفتم که فقط خودمم نمیتونم دستمو واسه کمک دراز کنم چون یاد گرفتم با بدترین شرایط بجنگم و خودمو با اون موقعیت وفق بدم
mlika5654 عضویت: 1400/10/11 تعداد پست: 15320 وایسااااا باید جواب قلبی که عاشق کردیو بدی😂 چرا این با خراطها جور در نمیادعبدالمالکی نیست🤔 .
ماماننفسسسسیی مدیر استارتر عضویت: 1399/11/05 تعداد پست: 1390 اوه شجریان نمیگوشم 🤣🤣🤣 مرغ سحر ناله سر کن داغ مرا تازه تر کن حالا خوبه گوشم نمیدی گلشو هم خوندی که آرسام مامان بیا توخوابم تو واقعزت نمیای حداقل تو خوابم بیا بیا یکم از حس مادریم ارضا شه بهت شیر بدم حموم ببرمت لباس کلفت بپوشونم بیا مامانم بیا بابا مهدی دلش میخوادت به من نمیگه میگه ما هنو خودمون بچه ایم ولی من میبینم بچه فامیلو چطوری بغل میکنه میبره مغازه خرید میکنه میبینم حسرتشو ارسام مامان برات خمیر بازی خریدم بیا بهت یاد بدم شکلک درست کنی بیا بریم جمعه ها پارک بیا منو نزغر بخوابم اصلا بیا کابینتای خونرو نمیبندم هرچی دوست داری بریز بپاش تو بیا من کنترل تلویریون میدم دستت فقط کارتون ببین بیا بیا مامان جانم بیا منم طعم مامان شدنو بچشم بخدا من مامان بدی نمیشم بیا بیا تا من مریض نشدم تا بابا مهدیت نا امید نشده بیا تا خیلی دیر نشده
mali_20 عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 4982 دارم میترسم از خوابی که شاید هر دومون دیدیم ازینکه هر دومون باهم خلاف کعبه چرخیدیم داریوش
alone_angel عضویت: 1401/01/05 تعداد پست: 9838 عاااالی از شادمهر من، من که تسلیم تو بودماز چه جنگی زخم خوردیبا کی میجنگی عزیزممن ببازم تو نبردیدستمو، دستمو بالا گرفتمنه واسه عقب نشینی روبروت آیینه گذاشتمزندگیمونو ببینی، ببینی نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
mlika5654 عضویت: 1400/10/11 تعداد پست: 15320 حالا خوبه گوشم نمیدی گلشو هم خوندی که 🤣🤣🤣حالا بگو علی اصحابی .
baran11238080 عضویت: 1400/05/16 تعداد پست: 663 چرا این با خراطها جور در نمیاد عبدالمالکی نیست🤔 😂😂🤣🤣 من یاد گرفتم که فقط خودمم نمیتونم دستمو واسه کمک دراز کنم چون یاد گرفتم با بدترین شرایط بجنگم و خودمو با اون موقعیت وفق بدم
ماماننفسسسسیی مدیر استارتر عضویت: 1399/11/05 تعداد پست: 1390 چرا این با خراطها جور در نمیاد عبدالمالکی نیست🤔 وای راست میگیییه آرسام مامان بیا توخوابم تو واقعزت نمیای حداقل تو خوابم بیا بیا یکم از حس مادریم ارضا شه بهت شیر بدم حموم ببرمت لباس کلفت بپوشونم بیا مامانم بیا بابا مهدی دلش میخوادت به من نمیگه میگه ما هنو خودمون بچه ایم ولی من میبینم بچه فامیلو چطوری بغل میکنه میبره مغازه خرید میکنه میبینم حسرتشو ارسام مامان برات خمیر بازی خریدم بیا بهت یاد بدم شکلک درست کنی بیا بریم جمعه ها پارک بیا منو نزغر بخوابم اصلا بیا کابینتای خونرو نمیبندم هرچی دوست داری بریز بپاش تو بیا من کنترل تلویریون میدم دستت فقط کارتون ببین بیا بیا مامان جانم بیا منم طعم مامان شدنو بچشم بخدا من مامان بدی نمیشم بیا بیا تا من مریض نشدم تا بابا مهدیت نا امید نشده بیا تا خیلی دیر نشده
ماماننفسسسسیی مدیر استارتر عضویت: 1399/11/05 تعداد پست: 1390 لطفاً علی عبدالمالکی رو نرین تو مجید خراطها🤣🤣🤣🤣 آرسام مامان بیا توخوابم تو واقعزت نمیای حداقل تو خوابم بیا بیا یکم از حس مادریم ارضا شه بهت شیر بدم حموم ببرمت لباس کلفت بپوشونم بیا مامانم بیا بابا مهدی دلش میخوادت به من نمیگه میگه ما هنو خودمون بچه ایم ولی من میبینم بچه فامیلو چطوری بغل میکنه میبره مغازه خرید میکنه میبینم حسرتشو ارسام مامان برات خمیر بازی خریدم بیا بهت یاد بدم شکلک درست کنی بیا بریم جمعه ها پارک بیا منو نزغر بخوابم اصلا بیا کابینتای خونرو نمیبندم هرچی دوست داری بریز بپاش تو بیا من کنترل تلویریون میدم دستت فقط کارتون ببین بیا بیا مامان جانم بیا منم طعم مامان شدنو بچشم بخدا من مامان بدی نمیشم بیا بیا تا من مریض نشدم تا بابا مهدیت نا امید نشده بیا تا خیلی دیر نشده
baran11238080 عضویت: 1400/05/16 تعداد پست: 663 🤣🤣🤣 حالا بگو علی اصحابی تو چشات یه حسیه دلم غم میگره تو نگات نگا میکنم دل میمیره من یاد گرفتم که فقط خودمم نمیتونم دستمو واسه کمک دراز کنم چون یاد گرفتم با بدترین شرایط بجنگم و خودمو با اون موقعیت وفق بدم
ماماننفسسسسیی مدیر استارتر عضویت: 1399/11/05 تعداد پست: 1390 با انگشت همه نشون میده منو ماه پیشونی قلبمو ... آرسام مامان بیا توخوابم تو واقعزت نمیای حداقل تو خوابم بیا بیا یکم از حس مادریم ارضا شه بهت شیر بدم حموم ببرمت لباس کلفت بپوشونم بیا مامانم بیا بابا مهدی دلش میخوادت به من نمیگه میگه ما هنو خودمون بچه ایم ولی من میبینم بچه فامیلو چطوری بغل میکنه میبره مغازه خرید میکنه میبینم حسرتشو ارسام مامان برات خمیر بازی خریدم بیا بهت یاد بدم شکلک درست کنی بیا بریم جمعه ها پارک بیا منو نزغر بخوابم اصلا بیا کابینتای خونرو نمیبندم هرچی دوست داری بریز بپاش تو بیا من کنترل تلویریون میدم دستت فقط کارتون ببین بیا بیا مامان جانم بیا منم طعم مامان شدنو بچشم بخدا من مامان بدی نمیشم بیا بیا تا من مریض نشدم تا بابا مهدیت نا امید نشده بیا تا خیلی دیر نشده
baran11238080 عضویت: 1400/05/16 تعداد پست: 663 از راغب بگو بهار بهار اومده تا باز منو هوایی کنه با عطر نفس های تو من یاد گرفتم که فقط خودمم نمیتونم دستمو واسه کمک دراز کنم چون یاد گرفتم با بدترین شرایط بجنگم و خودمو با اون موقعیت وفق بدم