2777
2789
عنوان

بیاید بازی کنیم 🤪🤪🤪🤪🤪🤪🥰🥰🥰🥰🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 6042 بازدید | 919 پست
پوتک 🤣🤣

خدا هست پیشت میشه این قولوا ازش بگیری یه یه یه آره میشه میشه 

نه ما چیزای بی ادبی نمیگیم 😇

در جست و جوی طلا، الماس را فراموش کردیم.                       دوستان تاپیک های اول مال من نیست مال خواهرم بوده 

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

ناراحتی میتونی شرکت نکنی کسی نظر تو عه هیتر احمق حسودو نخواست🙂🙌🏻🥱😒

کسیم نگفت بپری وسط

بیچاره شادمهر و امثالش که حق ندارن کشورشون بخونند بعد دو تا خیار اومدن کنسرت میزارند دهه نودی ها هم طرفدارشند

@mlika5654    

مامانفسی خانم ادامه بازیرو انجام میدی منو تگ نمیکنی؟؟؟؟،خیلی نامردیا

من یاد گرفتم که فقط خودمم  نمیتونم دستمو واسه کمک دراز کنم چون یاد گرفتم با بدترین شرایط بجنگم و خودمو با اون موقعیت وفق بدم
کسیم نگفت بپری وسط بیچاره شادمهر و امثالش که حق ندارن کشورشون بخونند بعد دو تا خیار اومدن کنسرت میز ...

اولا درست صحبت کن دوما خیار اون قیافته🤣

دوما شادمهرم بیچاره نیست خودش گذاشته رفته اونور آب

کسی مجبورش نکرده😒

سوما کی گفته طرفدار های ماکان دهه نودی ان😐

ماکان فن داره هم سن ننه بزرگت😎

دهه 60 تا 90 فن پیج ماکانن😎🙌🏻

بی سواد نمیدونی بدون😒

مح یه  مـ🖤ـا کـ🧡ــانی دو آتیـ🔥ـشم اینم بگم هِیتِر عزیز نظرت،خود،همچنین قیافه ی نهضت اصلا برام مهم نیست 🙂🖖🏻 پس اگه از ماکان خوشت نمیاد لطف کن ریپلای نکن چون من نیازی به صحبت کردن با تو و امثال تو ندارم😏☝🏻  ༺ཌ༈پـرواز کـرد پـرید از رو شـونـم🕊یـه نـارنـ🧡ـجـی پـوشی که لالایـی🎶واسـش مـیـخوندم🙂🤞🏻خودش بـهـم گـفت:«تا هـمیشه میـمونهـ‌پیشـم😍کـاش یـهـ خواب باشه دارم دیوونه میشم🥺شـکـ💔ـستی دلـ❤ـمو بـگو دیـگـه چی مـیـخوای از ایـن دل🙂ولـم کـن 🥲 یـه جـوری خـوردم زمیـ🌍ـن خـ💚ـدا بیا جـمـعـم کن خدا بیا جمعم کن🖤بـردی حواسمو🚶🏻‍♀️هـمـیشه‌حـواسم‌بودکجـاست‌حواس تو🤌🏻👀مـن زخمتو خوب کردم که ببینم پروازتو🕊🙇🏻‍♀️ ببینم پروازتو🕊🙇🏻‍♀️ولـی چـشـ👀ـات هـیـچ وقـت ندیـد☝🏻ایـن دسـت مـن بود🙋🏻‍♀️ کـه روی بالـت دسـت کشـیـد👋🏻 ولـی دل تـو هـم دسـت کشـیـد🚶🏻‍♀️کبـ🕊ـوتـر نارنـ🧡ـجی من چـه راحـتپَـ🕊ـر کـشـیـد...! . . . یه روز سرد❄🌬دیدمت👀 تنها تر ازمن🙋🏻‍♀️🚶🏻‍♀️خـسـ🥱ـته از این مـردم بی رحم🥲با دیدنت سر پا شد این تـن😍🧍🏻‍♀️تا زخـمـ🩹ـتو بـستم دیدم یهو خالیه دستـ🖐🏻ـم حـالـم خـوب نمیشـه اصلاً🥲☝🏻خدا به همرات👋🏻 نارنـ🧡ـجی من...!༈ད༻