ماماننفسسسسیی مدیر عضویت: 1399/11/05 تعداد پست: 1390 عنوان بیاید بازی کنیم 🤪🤪🤪🤪🤪🤪🥰🥰🥰🥰🥰 | مشاهده متن کامل بحث + 6042 بازدید | 919 پست اسم یه خواننده رو بگین یه تیکه آهنگشو بگم شما هم همین طور من خودم آهنگ از گوگوش و ماکان بند بگین آرسام مامان بیا توخوابم تو واقعزت نمیای حداقل تو خوابم بیا بیا یکم از حس مادریم ارضا شه بهت شیر بدم حموم ببرمت لباس کلفت بپوشونم بیا مامانم بیا بابا مهدی دلش میخوادت به من نمیگه میگه ما هنو خودمون بچه ایم ولی من میبینم بچه فامیلو چطوری بغل میکنه میبره مغازه خرید میکنه میبینم حسرتشو ارسام مامان برات خمیر بازی خریدم بیا بهت یاد بدم شکلک درست کنی بیا بریم جمعه ها پارک بیا منو نزغر بخوابم اصلا بیا کابینتای خونرو نمیبندم هرچی دوست داری بریز بپاش تو بیا من کنترل تلویریون میدم دستت فقط کارتون ببین بیا بیا مامان جانم بیا منم طعم مامان شدنو بچشم بخدا من مامان بدی نمیشم بیا بیا تا من مریض نشدم تا بابا مهدیت نا امید نشده بیا تا خیلی دیر نشده 1401/05/04 | 02:30 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماماننفسسسسیی مدیر استارتر عضویت: 1399/11/05 تعداد پست: 1390 هستم عزیزم از امید بگو هستیم را به آتش کشید سوختم من تو ندیدی ندیدی از معین آرسام مامان بیا توخوابم تو واقعزت نمیای حداقل تو خوابم بیا بیا یکم از حس مادریم ارضا شه بهت شیر بدم حموم ببرمت لباس کلفت بپوشونم بیا مامانم بیا بابا مهدی دلش میخوادت به من نمیگه میگه ما هنو خودمون بچه ایم ولی من میبینم بچه فامیلو چطوری بغل میکنه میبره مغازه خرید میکنه میبینم حسرتشو ارسام مامان برات خمیر بازی خریدم بیا بهت یاد بدم شکلک درست کنی بیا بریم جمعه ها پارک بیا منو نزغر بخوابم اصلا بیا کابینتای خونرو نمیبندم هرچی دوست داری بریز بپاش تو بیا من کنترل تلویریون میدم دستت فقط کارتون ببین بیا بیا مامان جانم بیا منم طعم مامان شدنو بچشم بخدا من مامان بدی نمیشم بیا بیا تا من مریض نشدم تا بابا مهدیت نا امید نشده بیا تا خیلی دیر نشده
mlika5654 عضویت: 1400/10/11 تعداد پست: 15320 هستیم را به آتش کشید سوختم من تو ندیدی ندیدی از معین عمرو جون من تو همه ی وجود من تو مهربون من تو فقط تو از لیلا فروهر بگو .
ماماننفسسسسیی مدیر استارتر عضویت: 1399/11/05 تعداد پست: 1390 از شهاب تیام بگید سلاااام علیک بگو میرسه به اون طرف صدام سلام علیکم آرسام مامان بیا توخوابم تو واقعزت نمیای حداقل تو خوابم بیا بیا یکم از حس مادریم ارضا شه بهت شیر بدم حموم ببرمت لباس کلفت بپوشونم بیا مامانم بیا بابا مهدی دلش میخوادت به من نمیگه میگه ما هنو خودمون بچه ایم ولی من میبینم بچه فامیلو چطوری بغل میکنه میبره مغازه خرید میکنه میبینم حسرتشو ارسام مامان برات خمیر بازی خریدم بیا بهت یاد بدم شکلک درست کنی بیا بریم جمعه ها پارک بیا منو نزغر بخوابم اصلا بیا کابینتای خونرو نمیبندم هرچی دوست داری بریز بپاش تو بیا من کنترل تلویریون میدم دستت فقط کارتون ببین بیا بیا مامان جانم بیا منم طعم مامان شدنو بچشم بخدا من مامان بدی نمیشم بیا بیا تا من مریض نشدم تا بابا مهدیت نا امید نشده بیا تا خیلی دیر نشده
mali_20 عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 4993 عمرو جون من تو همه ی وجود من تو مهربون من تو فقط تو از لیلا فروهر بگو جونی جونوم یار جونوم بیا دردت به جونوم شب مهتاب سیتو اواز بخونومرعنا منصور
ماماننفسسسسیی مدیر استارتر عضویت: 1399/11/05 تعداد پست: 1390 عمرو جون من تو همه ی وجود من تو مهربون من تو فقط تو از لیلا فروهر بگو اخ این آهنگه نفسم شدی تو همه کسم میمیرم اگه به تونرسم از طلیسچی آرسام مامان بیا توخوابم تو واقعزت نمیای حداقل تو خوابم بیا بیا یکم از حس مادریم ارضا شه بهت شیر بدم حموم ببرمت لباس کلفت بپوشونم بیا مامانم بیا بابا مهدی دلش میخوادت به من نمیگه میگه ما هنو خودمون بچه ایم ولی من میبینم بچه فامیلو چطوری بغل میکنه میبره مغازه خرید میکنه میبینم حسرتشو ارسام مامان برات خمیر بازی خریدم بیا بهت یاد بدم شکلک درست کنی بیا بریم جمعه ها پارک بیا منو نزغر بخوابم اصلا بیا کابینتای خونرو نمیبندم هرچی دوست داری بریز بپاش تو بیا من کنترل تلویریون میدم دستت فقط کارتون ببین بیا بیا مامان جانم بیا منم طعم مامان شدنو بچشم بخدا من مامان بدی نمیشم بیا بیا تا من مریض نشدم تا بابا مهدیت نا امید نشده بیا تا خیلی دیر نشده
ماماننفسسسسیی مدیر استارتر عضویت: 1399/11/05 تعداد پست: 1390 جونی جونوم یار جونوم بیا دردت به جونوم شب مهتاب سیتو اواز بخونوم رعنا منصور از دنیا دادرسان بخون آرسام مامان بیا توخوابم تو واقعزت نمیای حداقل تو خوابم بیا بیا یکم از حس مادریم ارضا شه بهت شیر بدم حموم ببرمت لباس کلفت بپوشونم بیا مامانم بیا بابا مهدی دلش میخوادت به من نمیگه میگه ما هنو خودمون بچه ایم ولی من میبینم بچه فامیلو چطوری بغل میکنه میبره مغازه خرید میکنه میبینم حسرتشو ارسام مامان برات خمیر بازی خریدم بیا بهت یاد بدم شکلک درست کنی بیا بریم جمعه ها پارک بیا منو نزغر بخوابم اصلا بیا کابینتای خونرو نمیبندم هرچی دوست داری بریز بپاش تو بیا من کنترل تلویریون میدم دستت فقط کارتون ببین بیا بیا مامان جانم بیا منم طعم مامان شدنو بچشم بخدا من مامان بدی نمیشم بیا بیا تا من مریض نشدم تا بابا مهدیت نا امید نشده بیا تا خیلی دیر نشده
mlika5654 عضویت: 1400/10/11 تعداد پست: 15320 جونی جونوم یار جونوم بیا دردت به جونوم شب مهتاب سیتو اواز بخونوم رعنا منصور نفسهام داغون از آشوب غرورم زیر پا افتاداز علی تکتا بگو .
ماماننفسسسسیی مدیر استارتر عضویت: 1399/11/05 تعداد پست: 1390 نفسهام داغون از آشوب غرورم زیر پا افتاد از علی تکتا بگو دختر حاجی تو که نمیشه مف بر ما سی آرسام مامان بیا توخوابم تو واقعزت نمیای حداقل تو خوابم بیا بیا یکم از حس مادریم ارضا شه بهت شیر بدم حموم ببرمت لباس کلفت بپوشونم بیا مامانم بیا بابا مهدی دلش میخوادت به من نمیگه میگه ما هنو خودمون بچه ایم ولی من میبینم بچه فامیلو چطوری بغل میکنه میبره مغازه خرید میکنه میبینم حسرتشو ارسام مامان برات خمیر بازی خریدم بیا بهت یاد بدم شکلک درست کنی بیا بریم جمعه ها پارک بیا منو نزغر بخوابم اصلا بیا کابینتای خونرو نمیبندم هرچی دوست داری بریز بپاش تو بیا من کنترل تلویریون میدم دستت فقط کارتون ببین بیا بیا مامان جانم بیا منم طعم مامان شدنو بچشم بخدا من مامان بدی نمیشم بیا بیا تا من مریض نشدم تا بابا مهدیت نا امید نشده بیا تا خیلی دیر نشده
mali_20 عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 4993 از دنیا دادرسان بخون بارون که میباره اشکام میریزهمیلرزه دستامو دردام رو میشهروزی که میرفتی دنیا به قلبم گفت روز های تنهایی داره شرو میشه داره شرو میشه
mlika5654 عضویت: 1400/10/11 تعداد پست: 15320 اخ این آهنگه نفسم شدی تو همه کسم میمیرم اگه به تونرسم از طلیسچی آی لیلا یه گوشه چشمی بنداز نمیه ی گمشده م دوباره بشه پیدا .
mali_20 عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 4993 نفسهام داغون از آشوب غرورم زیر پا افتاد از علی تکتا بگو اونایی که سر زبونی تو رفاقت کم نمیذارنولیکن گرگ روزگارن اون روی سکهمثل یک فرشته زیبا تو محبت از همه بهتر
mlika5654 عضویت: 1400/10/11 تعداد پست: 15320 اونایی که سر زبونی تو رفاقت کم نمیذارن ولیکن گرگ روزگارن اون روی سکه مثل یک فرشته زیبا تو مح ... آخ درسته .
mali_20 عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 4993 آخ درسته لحظه هارا با تو بودن در نگاه تو شکفتن حس عشقو در تو دیدن مثل رویای یه خوابه از کیه؟؟