ماماننفسسسسیی مدیر عضویت: 1399/11/05 تعداد پست: 1390 عنوان بیاید بازی کنیم 🤪🤪🤪🤪🤪🤪🥰🥰🥰🥰🥰 | مشاهده متن کامل بحث + 6042 بازدید | 919 پست اسم یه خواننده رو بگین یه تیکه آهنگشو بگم شما هم همین طور من خودم آهنگ از گوگوش و ماکان بند بگین آرسام مامان بیا توخوابم تو واقعزت نمیای حداقل تو خوابم بیا بیا یکم از حس مادریم ارضا شه بهت شیر بدم حموم ببرمت لباس کلفت بپوشونم بیا مامانم بیا بابا مهدی دلش میخوادت به من نمیگه میگه ما هنو خودمون بچه ایم ولی من میبینم بچه فامیلو چطوری بغل میکنه میبره مغازه خرید میکنه میبینم حسرتشو ارسام مامان برات خمیر بازی خریدم بیا بهت یاد بدم شکلک درست کنی بیا بریم جمعه ها پارک بیا منو نزغر بخوابم اصلا بیا کابینتای خونرو نمیبندم هرچی دوست داری بریز بپاش تو بیا من کنترل تلویریون میدم دستت فقط کارتون ببین بیا بیا مامان جانم بیا منم طعم مامان شدنو بچشم بخدا من مامان بدی نمیشم بیا بیا تا من مریض نشدم تا بابا مهدیت نا امید نشده بیا تا خیلی دیر نشده 1401/05/04 | 02:30 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mlika5654 عضویت: 1400/10/11 تعداد پست: 15320 از دنیا دادرسان من دیگه بات نیستم هر جا میخوای باش باش .
ماماننفسسسسیی مدیر استارتر عضویت: 1399/11/05 تعداد پست: 1390 مریم دی جی کی هست آرسام مامان بیا توخوابم تو واقعزت نمیای حداقل تو خوابم بیا بیا یکم از حس مادریم ارضا شه بهت شیر بدم حموم ببرمت لباس کلفت بپوشونم بیا مامانم بیا بابا مهدی دلش میخوادت به من نمیگه میگه ما هنو خودمون بچه ایم ولی من میبینم بچه فامیلو چطوری بغل میکنه میبره مغازه خرید میکنه میبینم حسرتشو ارسام مامان برات خمیر بازی خریدم بیا بهت یاد بدم شکلک درست کنی بیا بریم جمعه ها پارک بیا منو نزغر بخوابم اصلا بیا کابینتای خونرو نمیبندم هرچی دوست داری بریز بپاش تو بیا من کنترل تلویریون میدم دستت فقط کارتون ببین بیا بیا مامان جانم بیا منم طعم مامان شدنو بچشم بخدا من مامان بدی نمیشم بیا بیا تا من مریض نشدم تا بابا مهدیت نا امید نشده بیا تا خیلی دیر نشده
ماماننفسسسسیی مدیر استارتر عضویت: 1399/11/05 تعداد پست: 1390 من دیگه بات نیستم هر جا میخوای باش باش یکی دیگشو بگو آرسام مامان بیا توخوابم تو واقعزت نمیای حداقل تو خوابم بیا بیا یکم از حس مادریم ارضا شه بهت شیر بدم حموم ببرمت لباس کلفت بپوشونم بیا مامانم بیا بابا مهدی دلش میخوادت به من نمیگه میگه ما هنو خودمون بچه ایم ولی من میبینم بچه فامیلو چطوری بغل میکنه میبره مغازه خرید میکنه میبینم حسرتشو ارسام مامان برات خمیر بازی خریدم بیا بهت یاد بدم شکلک درست کنی بیا بریم جمعه ها پارک بیا منو نزغر بخوابم اصلا بیا کابینتای خونرو نمیبندم هرچی دوست داری بریز بپاش تو بیا من کنترل تلویریون میدم دستت فقط کارتون ببین بیا بیا مامان جانم بیا منم طعم مامان شدنو بچشم بخدا من مامان بدی نمیشم بیا بیا تا من مریض نشدم تا بابا مهدیت نا امید نشده بیا تا خیلی دیر نشده
____margol____ عضویت: 1401/04/11 تعداد پست: 241 کی هست بگوو اخه واسه ی چی پیشم نمیاای خوب من مگه دوسم نداری منو نمیخای خوب من یه زمانی خیلی معروف بود
لواشک_چوبی عضویت: 1401/04/16 تعداد پست: 11858 کم آوردم دیدی کم آوردم ......من از همون سمتی که شوند تکیه گام بوووود خوردم زمین و قلبم از اون بالا پ ... دوتاشو گوش دادمدومیه هم خیلی دوس دارم... تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما
ماماننفسسسسیی مدیر استارتر عضویت: 1399/11/05 تعداد پست: 1390 بگوو اخه واسه ی چی پیشم نمیاای خوب من مگه دوسم نداری منو نمیخای خوب من یه زمانی خیلی معروف بو ... یادم نمیاد ☹️☹️☹️🙁 آرسام مامان بیا توخوابم تو واقعزت نمیای حداقل تو خوابم بیا بیا یکم از حس مادریم ارضا شه بهت شیر بدم حموم ببرمت لباس کلفت بپوشونم بیا مامانم بیا بابا مهدی دلش میخوادت به من نمیگه میگه ما هنو خودمون بچه ایم ولی من میبینم بچه فامیلو چطوری بغل میکنه میبره مغازه خرید میکنه میبینم حسرتشو ارسام مامان برات خمیر بازی خریدم بیا بهت یاد بدم شکلک درست کنی بیا بریم جمعه ها پارک بیا منو نزغر بخوابم اصلا بیا کابینتای خونرو نمیبندم هرچی دوست داری بریز بپاش تو بیا من کنترل تلویریون میدم دستت فقط کارتون ببین بیا بیا مامان جانم بیا منم طعم مامان شدنو بچشم بخدا من مامان بدی نمیشم بیا بیا تا من مریض نشدم تا بابا مهدیت نا امید نشده بیا تا خیلی دیر نشده
____margol____ عضویت: 1401/04/11 تعداد پست: 241 یکی دیگشو بگو خوشگلا باید برقصند نبینم باز نشستی منتظر چی هستی تو جشن شب نشینی باید پاشی برقصی باید پاشی برقصیاندی
ماماننفسسسسیی مدیر استارتر عضویت: 1399/11/05 تعداد پست: 1390 دوتاشو گوش دادم دومیه هم خیلی دوس دارم... افلین به تو حالا از شجریان بگو آرسام مامان بیا توخوابم تو واقعزت نمیای حداقل تو خوابم بیا بیا یکم از حس مادریم ارضا شه بهت شیر بدم حموم ببرمت لباس کلفت بپوشونم بیا مامانم بیا بابا مهدی دلش میخوادت به من نمیگه میگه ما هنو خودمون بچه ایم ولی من میبینم بچه فامیلو چطوری بغل میکنه میبره مغازه خرید میکنه میبینم حسرتشو ارسام مامان برات خمیر بازی خریدم بیا بهت یاد بدم شکلک درست کنی بیا بریم جمعه ها پارک بیا منو نزغر بخوابم اصلا بیا کابینتای خونرو نمیبندم هرچی دوست داری بریز بپاش تو بیا من کنترل تلویریون میدم دستت فقط کارتون ببین بیا بیا مامان جانم بیا منم طعم مامان شدنو بچشم بخدا من مامان بدی نمیشم بیا بیا تا من مریض نشدم تا بابا مهدیت نا امید نشده بیا تا خیلی دیر نشده
لواشک_چوبی عضویت: 1401/04/16 تعداد پست: 11858 افلین به تو حالا از شجریان بگو دلم میسوزد و کاری ز دستم بر نمی ایدشبان اهسته میگریم که شاید شاید کم شود دردمشجریانه دیگه؟ضایه نشم😐🤣 تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما
____margol____ عضویت: 1401/04/11 تعداد پست: 241 دلم میسوزد و کاری ز دستم بر نمی اید شبان اهسته میگریم که شاید شاید کم شود دردم شجریانه دیگه؟ ضایه ... نه ضایع شو 😐
ماماننفسسسسیی مدیر استارتر عضویت: 1399/11/05 تعداد پست: 1390 چرا اینو قبول نداری 🤨🤨🤨🤣🤣🤣🤣 تکراری گفتی آخه 🤣🤣🤣 آرسام مامان بیا توخوابم تو واقعزت نمیای حداقل تو خوابم بیا بیا یکم از حس مادریم ارضا شه بهت شیر بدم حموم ببرمت لباس کلفت بپوشونم بیا مامانم بیا بابا مهدی دلش میخوادت به من نمیگه میگه ما هنو خودمون بچه ایم ولی من میبینم بچه فامیلو چطوری بغل میکنه میبره مغازه خرید میکنه میبینم حسرتشو ارسام مامان برات خمیر بازی خریدم بیا بهت یاد بدم شکلک درست کنی بیا بریم جمعه ها پارک بیا منو نزغر بخوابم اصلا بیا کابینتای خونرو نمیبندم هرچی دوست داری بریز بپاش تو بیا من کنترل تلویریون میدم دستت فقط کارتون ببین بیا بیا مامان جانم بیا منم طعم مامان شدنو بچشم بخدا من مامان بدی نمیشم بیا بیا تا من مریض نشدم تا بابا مهدیت نا امید نشده بیا تا خیلی دیر نشده
ماماننفسسسسیی مدیر استارتر عضویت: 1399/11/05 تعداد پست: 1390 ابر میلاردو من میشوم از یار جداااا آرسام مامان بیا توخوابم تو واقعزت نمیای حداقل تو خوابم بیا بیا یکم از حس مادریم ارضا شه بهت شیر بدم حموم ببرمت لباس کلفت بپوشونم بیا مامانم بیا بابا مهدی دلش میخوادت به من نمیگه میگه ما هنو خودمون بچه ایم ولی من میبینم بچه فامیلو چطوری بغل میکنه میبره مغازه خرید میکنه میبینم حسرتشو ارسام مامان برات خمیر بازی خریدم بیا بهت یاد بدم شکلک درست کنی بیا بریم جمعه ها پارک بیا منو نزغر بخوابم اصلا بیا کابینتای خونرو نمیبندم هرچی دوست داری بریز بپاش تو بیا من کنترل تلویریون میدم دستت فقط کارتون ببین بیا بیا مامان جانم بیا منم طعم مامان شدنو بچشم بخدا من مامان بدی نمیشم بیا بیا تا من مریض نشدم تا بابا مهدیت نا امید نشده بیا تا خیلی دیر نشده