ماماننفسسسسیی مدیر عضویت: 1399/11/05 تعداد پست: 1390 عنوان بیاید بازی کنیم 🤪🤪🤪🤪🤪🤪🥰🥰🥰🥰🥰 | مشاهده متن کامل بحث + 6042 بازدید | 919 پست اسم یه خواننده رو بگین یه تیکه آهنگشو بگم شما هم همین طور من خودم آهنگ از گوگوش و ماکان بند بگین آرسام مامان بیا توخوابم تو واقعزت نمیای حداقل تو خوابم بیا بیا یکم از حس مادریم ارضا شه بهت شیر بدم حموم ببرمت لباس کلفت بپوشونم بیا مامانم بیا بابا مهدی دلش میخوادت به من نمیگه میگه ما هنو خودمون بچه ایم ولی من میبینم بچه فامیلو چطوری بغل میکنه میبره مغازه خرید میکنه میبینم حسرتشو ارسام مامان برات خمیر بازی خریدم بیا بهت یاد بدم شکلک درست کنی بیا بریم جمعه ها پارک بیا منو نزغر بخوابم اصلا بیا کابینتای خونرو نمیبندم هرچی دوست داری بریز بپاش تو بیا من کنترل تلویریون میدم دستت فقط کارتون ببین بیا بیا مامان جانم بیا منم طعم مامان شدنو بچشم بخدا من مامان بدی نمیشم بیا بیا تا من مریض نشدم تا بابا مهدیت نا امید نشده بیا تا خیلی دیر نشده 1401/05/04 | 02:30 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ماماننفسسسسیی مدیر استارتر عضویت: 1399/11/05 تعداد پست: 1390 وای امضاتون اشکمودراورد الان یه دختر سه ماهه دارم اجی آرسام مامان بیا توخوابم تو واقعزت نمیای حداقل تو خوابم بیا بیا یکم از حس مادریم ارضا شه بهت شیر بدم حموم ببرمت لباس کلفت بپوشونم بیا مامانم بیا بابا مهدی دلش میخوادت به من نمیگه میگه ما هنو خودمون بچه ایم ولی من میبینم بچه فامیلو چطوری بغل میکنه میبره مغازه خرید میکنه میبینم حسرتشو ارسام مامان برات خمیر بازی خریدم بیا بهت یاد بدم شکلک درست کنی بیا بریم جمعه ها پارک بیا منو نزغر بخوابم اصلا بیا کابینتای خونرو نمیبندم هرچی دوست داری بریز بپاش تو بیا من کنترل تلویریون میدم دستت فقط کارتون ببین بیا بیا مامان جانم بیا منم طعم مامان شدنو بچشم بخدا من مامان بدی نمیشم بیا بیا تا من مریض نشدم تا بابا مهدیت نا امید نشده بیا تا خیلی دیر نشده
ماماننفسسسسیی مدیر استارتر عضویت: 1399/11/05 تعداد پست: 1390 همون که خوند برو که هیچی بین ما نیس اصلا برو که هستم از خاطرات موندگارت بدم میاد از اون نگاهت آرسام مامان بیا توخوابم تو واقعزت نمیای حداقل تو خوابم بیا بیا یکم از حس مادریم ارضا شه بهت شیر بدم حموم ببرمت لباس کلفت بپوشونم بیا مامانم بیا بابا مهدی دلش میخوادت به من نمیگه میگه ما هنو خودمون بچه ایم ولی من میبینم بچه فامیلو چطوری بغل میکنه میبره مغازه خرید میکنه میبینم حسرتشو ارسام مامان برات خمیر بازی خریدم بیا بهت یاد بدم شکلک درست کنی بیا بریم جمعه ها پارک بیا منو نزغر بخوابم اصلا بیا کابینتای خونرو نمیبندم هرچی دوست داری بریز بپاش تو بیا من کنترل تلویریون میدم دستت فقط کارتون ببین بیا بیا مامان جانم بیا منم طعم مامان شدنو بچشم بخدا من مامان بدی نمیشم بیا بیا تا من مریض نشدم تا بابا مهدیت نا امید نشده بیا تا خیلی دیر نشده
mlika5654 عضویت: 1400/10/11 تعداد پست: 15320 برو که هستم از خاطرات موندگارت بدم میاد از اون نگاهت درستع بپرس .
baran11238080 عضویت: 1400/05/16 تعداد پست: 663 برو که هستم از خاطرات موندگارت بدم میاد از اون نگاهت سیاوش قمیشی من یاد گرفتم که فقط خودمم نمیتونم دستمو واسه کمک دراز کنم چون یاد گرفتم با بدترین شرایط بجنگم و خودمو با اون موقعیت وفق بدم
ماماننفسسسسیی مدیر استارتر عضویت: 1399/11/05 تعداد پست: 1390 مهراد جم آرسام مامان بیا توخوابم تو واقعزت نمیای حداقل تو خوابم بیا بیا یکم از حس مادریم ارضا شه بهت شیر بدم حموم ببرمت لباس کلفت بپوشونم بیا مامانم بیا بابا مهدی دلش میخوادت به من نمیگه میگه ما هنو خودمون بچه ایم ولی من میبینم بچه فامیلو چطوری بغل میکنه میبره مغازه خرید میکنه میبینم حسرتشو ارسام مامان برات خمیر بازی خریدم بیا بهت یاد بدم شکلک درست کنی بیا بریم جمعه ها پارک بیا منو نزغر بخوابم اصلا بیا کابینتای خونرو نمیبندم هرچی دوست داری بریز بپاش تو بیا من کنترل تلویریون میدم دستت فقط کارتون ببین بیا بیا مامان جانم بیا منم طعم مامان شدنو بچشم بخدا من مامان بدی نمیشم بیا بیا تا من مریض نشدم تا بابا مهدیت نا امید نشده بیا تا خیلی دیر نشده
ماماننفسسسسیی مدیر استارتر عضویت: 1399/11/05 تعداد پست: 1390 سیاوش قمیشی همه چیت ماله کنه سندش به نامه وقتی میخندی برام خونه آفتابی میشه کادونا گل میکنم آسمون آبی میشه آرسام مامان بیا توخوابم تو واقعزت نمیای حداقل تو خوابم بیا بیا یکم از حس مادریم ارضا شه بهت شیر بدم حموم ببرمت لباس کلفت بپوشونم بیا مامانم بیا بابا مهدی دلش میخوادت به من نمیگه میگه ما هنو خودمون بچه ایم ولی من میبینم بچه فامیلو چطوری بغل میکنه میبره مغازه خرید میکنه میبینم حسرتشو ارسام مامان برات خمیر بازی خریدم بیا بهت یاد بدم شکلک درست کنی بیا بریم جمعه ها پارک بیا منو نزغر بخوابم اصلا بیا کابینتای خونرو نمیبندم هرچی دوست داری بریز بپاش تو بیا من کنترل تلویریون میدم دستت فقط کارتون ببین بیا بیا مامان جانم بیا منم طعم مامان شدنو بچشم بخدا من مامان بدی نمیشم بیا بیا تا من مریض نشدم تا بابا مهدیت نا امید نشده بیا تا خیلی دیر نشده
baran11238080 عضویت: 1400/05/16 تعداد پست: 663 از احمد سعیدی بگو چه قشنگ این لباس اصلا تو مال منی دنیا مال ما دوتاست من یاد گرفتم که فقط خودمم نمیتونم دستمو واسه کمک دراز کنم چون یاد گرفتم با بدترین شرایط بجنگم و خودمو با اون موقعیت وفق بدم
mlika5654 عضویت: 1400/10/11 تعداد پست: 15320 از رضا بهرام یدونه بگو برم بخوابم ای دل خانه ات خراب اینهمه رویا تا کی .
ماماننفسسسسیی مدیر استارتر عضویت: 1399/11/05 تعداد پست: 1390 ای دل خانه ات خراب اینهمه رویا تا کی از هنگامه آرسام مامان بیا توخوابم تو واقعزت نمیای حداقل تو خوابم بیا بیا یکم از حس مادریم ارضا شه بهت شیر بدم حموم ببرمت لباس کلفت بپوشونم بیا مامانم بیا بابا مهدی دلش میخوادت به من نمیگه میگه ما هنو خودمون بچه ایم ولی من میبینم بچه فامیلو چطوری بغل میکنه میبره مغازه خرید میکنه میبینم حسرتشو ارسام مامان برات خمیر بازی خریدم بیا بهت یاد بدم شکلک درست کنی بیا بریم جمعه ها پارک بیا منو نزغر بخوابم اصلا بیا کابینتای خونرو نمیبندم هرچی دوست داری بریز بپاش تو بیا من کنترل تلویریون میدم دستت فقط کارتون ببین بیا بیا مامان جانم بیا منم طعم مامان شدنو بچشم بخدا من مامان بدی نمیشم بیا بیا تا من مریض نشدم تا بابا مهدیت نا امید نشده بیا تا خیلی دیر نشده
mlika5654 عضویت: 1400/10/11 تعداد پست: 15320 چه قشنگ این لباس اصلا تو مال منی دنیا مال ما دوتاست درستع بپرس .
baran11238080 عضویت: 1400/05/16 تعداد پست: 663 مهراد جم تورو دیده رد داده قلبم من یاد گرفتم که فقط خودمم نمیتونم دستمو واسه کمک دراز کنم چون یاد گرفتم با بدترین شرایط بجنگم و خودمو با اون موقعیت وفق بدم
محمدم۳۳۸۷ عضویت: 1401/02/07 تعداد پست: 5023 ای دل خانه ات خراب اینهمه رویا تا کی وای به بهعاشقشم😍مرسی از همگیشبتون بخیر🤩🤩🤚