2777
2789
عنوان

ازدواج مجدد

138 بازدید | 13 پست

سلام،خواهر شوهرم نزدیکه دوساله فوت شده و دخترش هفته پیش عروسی کرد که البته حدود شش ماه بعد از فوت مادرش جشن نامزدی و یک ماه بعد جشن عقد گرفت و این هفته باباش ازدواج مجدد ،خانواده همسرم از اینکه نوه و دامادشون اینقدر نسبت به دخترشون بی محبت بودن خیلی ناراحتن به نظرتون حق با کیه،البته من خودم میگم آدمی با امید زنده هست تا کی اونا باید مینشستن و عزا می‌گرفتن

هرکسی حق زندگی داره اون بمده خدا فوت کرد تموم شد رفت مرد نمیتونه تنها زندگی کنه درسته جای همسر اولش هیچ وقت پر نمیشه اما از تنهاییش بهتره ما تو زندگی اونا نیستیم نمیتونیم حال هوای اونارو درک کنیم 

مادر بزرگم همیشه میگفت ننه ، خوشبختیتو هیچوقت جار نزن!نزار کسی بگه خوشبحالش همین خوشبحالش گند میزنه به زندگیت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب میگن نوه ما تا سال مادرش صبر نکرد سریع بعد از شش ماه جشن نامزدی و بعد جشن عقد گرفت

بعضیا هول شوهرن خب

چکار میشه کرد

حرفم بزنی میگه خودم صاحب عزا بودم 

به شما مربوطی نیست

💍♥ i said yes 

دختره تا سال مامانش صبر نکرده خب جالب نیست

اره اونا هم از این ناراحتن میگن حالا باباش میخواست ازدواج کنه حرفی نبود،حداقل دخترش به احترام مادرش تا سال صبر میکرد خیلی ناراحتن

بعضیا هول شوهرن خب چکار میشه کرد حرفم بزنی میگه خودم صاحب عزا بودم  به شما مربوطی نیست

اره واقعا به نظرم اگه کسی آدمو دوست داشته باشه شش ماه میشینه به پات تا سال مادرت بشه بعد بیاد خواستگاری و جشن و....

دختر خاله منم سال بابا بزرگم نشد نامزد کرد خیلی ناراحت شدم

آدم صبر کنه اینجور موقع ها به خودش جلوی اقوام شوهر احترام گذاشته حالا یعنی بعد ها نمیگن سال مامانش نداده شوهر کرد