2777
2789
عنوان

زانوی ضبدری

| مشاهده متن کامل بحث + 365 بازدید | 29 پست
بروکاردرمانیریاحرکات اصلاحی درست میشه ازمن پرانتزی شدبه دلیل بیماریم الان درست شدشکرخدافقط مدوام باش ...

فکر نکنم من از دوران بلوغ این شکلیه و فقط با جراحی درست میشه😭😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره افرین من پرانتزیه.معمولن شلوار بیرونی چی میپوشی

معمولا شلوار جین دمپا میپوشم زیاد مشخص نمیشه

ولی وقتی شلوار هایی که پامو مشخص میکنن مثلا شلوار جین معمولی میپوشم خودم حس خوبی ندارم زیاد از این معلوم بودنه🤦🏼‍♀️

که خدا بغل کند مگر مرا...
معمولا شلوار جین دمپا میپوشم زیاد مشخص نمیشه ولی وقتی شلوار هایی که پامو مشخص میکنن مثلا شلوار جین ...

حتمن قدت بلنده دمپا میپوشی.من کوتام گاهی مجبوری با لباس زیر زانو ساپورت میپوشم یه گندی میشه نگم برات

حتمن قدت بلنده دمپا میپوشی.من کوتام گاهی مجبوری با لباس زیر زانو ساپورت میپوشم یه گندی میشه نگم برات

قدم خیلی هم بلند نیست معمولیه،ولی اکثرا وقتی دمپا میپوشم قبلش دادم خیاط کوتاه کرده برام چون چه جین چه پارچه ای بلنده برام خیلی وقتا

کلا سعی میکنم هر شلواری که میپوشم اصلا جذب نباشه کم‌ گیر میاد

حتی یه مدت تو فکر مانتو خیلی بلند که تا پایین پام بیاد هم بودم

که خدا بغل کند مگر مرا...
یعنی وقتی ازدواج کردین قبلش بهش نگفتین ضبدریه؟

نه نگفتم دیگه اینا ظاهره ببین باید طرف ببینه دیگه کور بود مگه مثل اینه بگی من دماغم درازه پوستم مثلا سفیده یا تیره ست یا  من قدم بلندم یا کوتاهم دیگه اون ظاهره خود طرف سر تا پا قشنگ میبینه نیاز به گفتن نیست یه بیماریه داخلی نیست که نبینه. از ظاهرت ابدا بد نگو خودشون میبینن خواستن خوش اومدن نخواستن به سلامت نیاز به گفتن نداره 

چون اگه بگی شاید اون اصلا براش مهم نباشه یا طبیعی باشه الان اکثرا یا انحراف داره یا ضربدری یا پرانتزی کلا یه فرد کامل وجود نداره یا یکی خیلی بلند یکی کوتاه یکی چاق یکی لاغر اینا خصوصیات آدماست که بر اساسش همو انتخاب میکنن. اگه بگی بعدا ناخود آگاه هی زوم میکنه یا بحث بشه تیکه میندازه که مثلا باوجود این باز باهات ازدواج کردم یعنی میخوام بگم الکی الکی با دست خودت الکی بهانه براش میسازی. 

پس چرا مسخرتون میکرد؟ وقتی خودش پسندیده🥲😭

نه اصلا نمی‌دونست چیه میگفت چرا اینطور راه میری من میگفتم مثلا کفشم اذیته یا اصلا راه رفتنم  مدلش همینه خودت تو چرا مچ پاهات اینطور میذاری چرا قدت اینطوره چرا دماغت  اینه... دیگه خلاصه فهمید اینا خصوصیات آدماست همه با هم فرق دارن دیگه نگفت 

فکر نکنم من از دوران بلوغ این شکلیه و فقط با جراحی درست میشه😭😭😭

عزیزم من الان۲۹سالمه باکاردرممانی اوکی میشه فقط کاردرمان خیلی خوب پیداکن وپشتکارداشته باش من کاملامشکل زانوهام برطرف شد

انچه مرانکشدقوی ترم میکند😍😍😍
شما پاتون ضبدری بوده یا پرانتزی؟ و چن سال اینجوری بوده؟

پرانتزی.خودمم نفهمیدم ازچندسالگی پرانتزی شدفکرکنم دویاسه سالی بوداین طوربودم زانوهام ازهم فاصله داشت

انچه مرانکشدقوی ترم میکند😍😍😍
2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

نی نی یار

saheliiiiii | 6 ساعت پیش
2791
2779
2792