2789
عنوان

چه کنم

82 بازدید | 14 پست

یه رفیقی دارم که از خواهر بیشتر دوسش دارم

یعنی بعد از پدر و مادر و برادرم اونو بیشتر از همه دوست دارم

ولی همش در مورد پدر و مادرش حرف می زنه

طلاق گرفتند و باباش زن دوم داشته و اینا 

منم به شددددت ذهنم درگیر میشه اصلا حالم بد میشه 

به نظرتون باهاش قطع رابطه کنم ؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا ن 

بگو نگع

درد دل میکنه 

بقول‌شایع؛                                                            یبار‌میگم‌دیگه‌نع!                                                     شما‌تکون‌نمیخوری‌‌ع‌پیش‌من:)👀               https://harfeto.timefriend.net/16584966573809

معذرت ولی شما رفیق نیستی گلم وقتی واسه مشکلات درد دلای دوستت میگی کات کنی پس رفیق نیستی 

لالا بخواب خدا خسیسه واسه کمتر کسی خوب می نویسه یکی لبهاش همیشه غرق خنده اس یکی چشماش تو خوابم خیس خیسه
معذرت ولی شما رفیق نیستی گلم وقتی واسه مشکلات درد دلای دوستت میگی کات کنی پس رفیق نیستی 

به خدا خیلی دوسش دارم 

همیشه هم می گن هر وقت درد و دل داری بیا پیشه من 

سعی هم می کنم ارومش کنم 

ولی نمی تونم در این مورد حرف نمیزنه حالم خیلی بد میشه

به خدا خیلی دوسش دارم  همیشه هم می گن هر وقت درد و دل داری بیا پیشه من  سعی هم می کنم ار ...

پس هر وقت اومد پیشت راجب ب این موضوع حرف زد برین بیرون بگردین اینجوری بهتر اونم یادش میره 

لالا بخواب خدا خسیسه واسه کمتر کسی خوب می نویسه یکی لبهاش همیشه غرق خنده اس یکی چشماش تو خوابم خیس خیسه