2821
2789

من سرمو ی جور گرم میکنم اموزشگاه میرم تفریح مسافرت برنامه میچینیم 

یکی از مهم ترین عواملی که موجب افسردگی میشود گوش کردن به یک ندای درونی است ! ندای درونیِ انتقادگر که همیشه از شما یک بازنده میسازد
من درگیرعشق وعاشقی شدم همش منتظرم زنگ بزنه یاپیام بده دوروزه نه زنگ.زده نه پیام داده😢😭

چرا تو بهش پیام نمیدی ؟

چند وقته با همید ؟

بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای این رشته هم تو مدارس می تونید استخدام بشید و هم‌ مراکز مشاوره 

نمیخوان جایی.اموزش پرورشم ک نگم چقد دردسر داره.حوصله ندارم آزمونشو بخونم

خسته تر از خسته:/

امروز کلاس زبان بودم ..الآنم می‌خوام تلویزیون نگاه کنم و چای بخورم😎😁💕💜

برای موفقیتم همین الان یه صلوات مهمونم می کنی؟😔💕🥲....یه دختر محصل که همه خاطرخواهشن😃 بس که برا خودش ارزش قائلهههه😂 کاریزماتیک ⛓️😑🤍ورزشکار✨ والیبالیست ❤️شیطون 💛دی ماهی💙درسخون به قول رفیقم خرخون دنیای خودمم😎
چرا تو بهش پیام نمیدی ؟ چند وقته با همید ؟

نه ماه تقریبا

یه جریاناتی پیش اومد، چندوقت قبل تولدم بود

نه کادوگرفت نه اومد منودید،درحالی که من واسه تولدش به اندازه وسعم تلاش کردم

الانم دوروزه یه خبرازمن نگرفته

همش من دنبالشم😑

حسرت دخترایی رومیخورم که یه پسرعاشقشونه

میشه دعاکنی محمدعاشق ومتعهدباشه بهم؟لطفااگه امکانش هست صلوات بفرست برام، ممنونم ازت❤
خیلی سخته😑اصلا نمیتونم

اشتباه منو نکن خب،اگه کیسی اومد سراغت نگو نمیتونم،اسمش خیانتو از این حرفام نیست.این نتونستنه تهش ب ضرر خودت تموم میشه.ادمای مختلفو تجربه کن.زیادی ب یکی بچسبی تهش دلشو میزنی

خسته تر از خسته:/
اشتباه منو نکن خب،اگه کیسی اومد سراغت نگو نمیتونم،اسمش خیانتو از این حرفام نیست.این نتونستنه تهش ب ض ...

میفهمم چی میگی

کلا ازهرچی رابطه بدم اومده😑

میشه دعاکنی محمدعاشق ومتعهدباشه بهم؟لطفااگه امکانش هست صلوات بفرست برام، ممنونم ازت❤