2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم امروز داشتم درمورد واکینگ دد تحقیق میکردم گلم چجور فیلمیه ارزش دیدن داره درظمن دوبله شدش سانسور یا نه

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به امید روزی که تیکر بارداریمواینجابزارم❤۱۳۹۸/۶/۱۰😍خدایا شکرت انار مامان منتظرتیم فدات بشم که با اومدنت خوشحالمون کردی روز شماری میکنم برای دیدن روی ماهت😍ابان ۱۴۰۱ گر نگهدار من ان است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد خدای بزرگ خودت پسر کوچولومو حفظ کن واسمون

اسپارتاکوس ولا منم اسمشو شنیدم دیگه نمیدونم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
به امید روزی که تیکر بارداریمواینجابزارم❤۱۳۹۸/۶/۱۰😍خدایا شکرت انار مامان منتظرتیم فدات بشم که با اومدنت خوشحالمون کردی روز شماری میکنم برای دیدن روی ماهت😍ابان ۱۴۰۱ گر نگهدار من ان است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد خدای بزرگ خودت پسر کوچولومو حفظ کن واسمون
منم امروز داشتم درمورد واکینگ دد تحقیق میکردم گلم چجور فیلمیه ارزش دیدن داره درظمن دوبله شدش سانسور ...

من و همسرم خیلی سریالش رو دوست داشتیم طولانی هم هست ولی ما با اشتیاق دیدیم می خوای یکی دو قسمت دانلود کن ببین خوشت اومد ادامه بده مطمئنم خوشت میاد دوبله هیچ وقت نبین ربان اصلی زیرنویس ببین دوبله کیفیت سریال خیلیییی کم میشه 

بدک نیست  دیدنش ضرر نداره بدون سانسور ببین چون خیلی صحنه نداره

مرسی گلم چشم

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من و همسرم خیلی سریالش رو دوست داشتیم طولانی هم هست ولی ما با اشتیاق دیدیم می خوای یکی دو قسمت دانلو ...

چشم عزیزم ممنون 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بدک نیست  دیدنش ضرر نداره بدون سانسور ببین چون خیلی صحنه نداره

واقعا بنظر منم سریال سلیقه ایه 

مثل گیم اف ترونز من چند قسمت دیدم با اینکه انقدر طرفدار داره نتونستم ببینم 

واقعا بنظر منم سریال سلیقه ایه  مثل گیم اف ترونز من چند قسمت دیدم با اینکه انقدر طرفدار داره ن ...

دقیقااااا منم ازش خوشم نیومد

من عاشقه سریال ترسناک و هیجانیم

Breaking bad هم بدک نیست 

ماله مواد مخدره ولی خب قشنگه

دقیقااااا منم ازش خوشم نیومد من عاشقه سریال ترسناک و هیجانیم Breaking bad هم بدک نیست  ماله ...

منممم عاشق این سبک ترسناک هیجانی 

بیکینگ بد یه قسمت دیدم انقدر ترقیبم‌نکرد بقیه ش رو ببینم هر چند تعریفش رو خیلی شنیدم