2777
2789
عنوان

دیگه خسته شدم🥺😢😢

216 بازدید | 11 پست

بخدا خسته شدم این دیگه خواهر نیست بلای جونه اخه کدوم خواهری اینجوری میکنه؟ سر هر چیزی دعوا راه میندازه انقدر چرت و پرت میگه که من شب از سردرد و استرس و فکر خوابم نمیبره خسته شدم از دستش صداشم مثل چی میندازه پس کلش هوار میکشه ابرومونو برده جلوی همه منو خراب میکنه حتی گاهی علنا بهم گفته بهت حسودیم میشه بقران خسته شدم از دستش یروز ارامش ندارم هیچی نمیشه بهش گفت سره یه حرف کوچیک یه دعوایی راه میندازه بیا و ببین توروخدا بگید من از دست این چیکار کنممم

بهش محبت میکنم میگه اره چه نفشه ای تو سرته و از این چرت و پرتاااا خسته شدممم

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

نمیشه انقدر تهمت میزنه حرف میزنه حتی بی اعتنایی میکنم انقدر باز حرف میزنه که از حرصم یچیز میگم باز د ...

بازم میگم اصلا باهاش حرف نزن و کاری به کارش نداشته باش تا خانوادتم بفهمن که همش دروغه کلا به پستش نخور اصلا ولش کن بزار اینقدر مثل بچه ها دستو پا بزنه تا تو لجنزاری کا خودش شروع کرده غرق بشه تمام 

من یاد گرفتم که فقط خودمم  نمیتونم دستمو واسه کمک دراز کنم چون یاد گرفتم با بدترین شرایط بجنگم و خودمو با اون موقعیت وفق بدم
نمیشه انقدر تهمت میزنه حرف میزنه حتی بی اعتنایی میکنم انقدر باز حرف میزنه که از حرصم یچیز میگم باز د ...

عین خودش کن تا بفهمه داره چکار میکنه. بعضی ها باید عملی بهشون یاد داد.

عین خودش کن تا بفهمه داره چکار میکنه. بعضی ها باید عملی بهشون یاد داد.

اشتباه میکنی شاید اون دنبال همین باشه نباید ایشونم مثل بچه ها رفتار کنه باید جوری رفتار کنه که دست خواهرش پیش خانوادش حسابی روشه

من یاد گرفتم که فقط خودمم  نمیتونم دستمو واسه کمک دراز کنم چون یاد گرفتم با بدترین شرایط بجنگم و خودمو با اون موقعیت وفق بدم

من این مدل دیدم ، همه دور و بری ها باهاش قهرن. تا هم با کسی آشتی میکنن فرداش همونه. از بس حرف الکی میزنه یا دور و بری ها رو مسخره میکنه و بهشون میخنده.

ولی بعدا فهمیدن مریضی داره ، اعصاب و روان.