2789
عنوان

قرص اعصاب

115 بازدید | 17 پست

چند وقت پیش برای استرس رفتم پیش روانپزشک که همه میگن خیلی کارش خوبه بعد بهم دوتا قرص داد که بخورم خودش گفت وابستگی نمیاره ولی مامانم میگه از این سن قرص نخورم یه چند وقتی خوب شده بودم الان دوباره با فکر و خیال کنکور و درس استرسم خیلی شدید شده به نظرتون چیکار کنم کسی تجربه داره ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه دوره کوتاه باید تحت نظر پزشک مصرف کنی. اون دکتر خودش کم کم دارو رو قطع میکنه. این خیلی مهمه که وقتی تو همون زمانی که بحران روحی داریم درمان کنیم. اگه اهمیت ندیم روی هم جمع میشه و بعد ها با کوچکترین اتفاق و اضطرابی شدیدتر بروز میکنه. 

آخه حس میکنم با کنکور وقت نمیکنم 

عزیزم سلامتیت مهم تره اگه وضع روحی خوبی نداشته باشی چطور میخوای درس بخونی قشنگم 😿💔من افسردگی شدید دارم خیلی سخته 

دینداریت را به خدا نشان بده، برای من انسانیت تو لازمه 
عزیزم سلامتیت مهم تره اگه وضع روحی خوبی نداشته باشی چطور میخوای درس بخونی قشنگم 😿💔من افسردگی شدید ...

حرفت خیلی درسته ولی دلم برای هزینه ای که پدر و مادرم کردن میسوزه همین باعث استرس و فشار روانی روم میشه

حرفت خیلی درسته ولی دلم برای هزینه ای که پدر و مادرم کردن میسوزه همین باعث استرس و فشار روانی روم می ...

دلت نسوزه عزیزم اونا وظیفشونه بهت برسن تو به فکر سلامتیت باش بیماری روحی هرچی بیشتر بگذره و درمان نشه، بدتر میشه نمونش من که الان داغونم. 

دینداریت را به خدا نشان بده، برای من انسانیت تو لازمه