2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نوچ چرا همه دنبال تربیت بدنی هستن به خدا خیلی سخته

الان اطلاعیه ازمون عملی اومده برای دولتیه؟ کسی ک میخواد بدون کنکور بره تربیت بدنی ازمون عملی رو شرکت نمیکنه؟

من کی ام؟! شبنمی در دریای بی پایان تو💫
چطور؟ از چ لحاظ سخته؟

من خودم 7سال در حد مرگ تمرین ورزشی میکنم بعد تو سایت میبینم یه سری برا اینکه تربیت بدنی ربط به نمره کنکور نداره میخوان برن واقعا ادم لجش میگیره باید تمیرینایی مختلف انجام بدی زیاد خوندنی نداره ادمی که هیچ از ورزش ندونه بخواد بره واقعا بدنش نمیکشع

الان اطلاعیه ازمون عملی اومده برای دولتیه؟ کسی ک میخواد بدون کنکور بره تربیت بدنی ازمون عملی رو شرکت ...

ازمون عملی برا کسایی که میخوان بره دولتی واسه فرهنگیا هستش باید حتما کنور داده باشید

من خودم 7سال در حد مرگ تمرین ورزشی میکنم بعد تو سایت میبینم یه سری برا اینکه تربیت بدنی ربط به نمره ...

اره قطعا هر رشته سختیای خودشو داره کسی نگفته راحته من باتوجه ب شرایط ک دارم ترجیح دادم برم ک شما میگید این اطلاعیه ازمون عملی برای دانشگاه ازاد نیست..

من کی ام؟! شبنمی در دریای بی پایان تو💫
اره قطعا هر رشته سختیای خودشو داره کسی نگفته راحته من باتوجه ب شرایط ک دارم ترجیح دادم برم ک شما میگ ...

خوب اگع میتونید برید تازه از همون ماه اول استخدام ازموش پروش هم میشید