2777
2789
عنوان

کادو لباس کهنه بهم داد

339 بازدید | 14 پست

اومدم شهرستان خونه مادر بزرگم،چند روز همش میگفت میبرمت بازار واست چیزی بخرم،امروز یه مشما اورد داخلش یه شال مشکی بود،من دقت نکردم اول خیلی خوشحال شدم گفتم حتما رفته بازار واسم خرید کرده کلی تشکر و بغلش کردم خیلیم ذوق کردم،حتی پوشیدمش😑😑گفتم خیلی خوبه مرسی

اقا بعد رفتم نشستم از نزدیک نگا کردم....

مو روش بود،پرز پرزی شده بود شال ،نقطه های سفید،کلا مشخصه ۱۰۰باز استفاده شده،اصن حالم بهم میخوره دلم میخواد پرتش کنم،تو نگاه اول چون تا شده بود اصلا مشخص نبود

خیلی زشته حتی اگ نداری ندی بهتره تا اینکه لباس کهنه بدی،خیلی بهم بر خورد

اینم بگم شاید بگید پول نداره ولی داره منم انتظار ندارم از کسی  ولی میگم اگه کادو میدی یه چیز خوب بده نمیخوای کلا نده!!چه کاریه اخه من واسه فقرا هم لباس میفرستم به خودم اجازه نمیدم لباس کهنه بفرستم واسشون چ برسه بقیه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه بد مگه مجبور بود خوب نمی‌داد که بهتر بود 

میگن هرکس یه نفسی داره،وممکنه دعاش برات قشنگترین اتفاقها رو رقم بزنه❤دوست نازنینم ممنون میشم برای حالِ دلم و مادر شدنم سه تا صلوات مهمونم کنی

عزیزم پسش بده بگو مرسی از همین شال تو خونه داشتم و یادم نبود بگو واس کسی که خیلی دوسش داری کادو.بده مجبور نیستی تحمل کنی

محله ما یک رفتگر دارد،صبح که با ماشین از درب خانه خارج می شوم سلامی گرم میکندو من هم از ماشین پیاده می شوم و دستی محترمانه به او می دهم ،حال و احوال را می پرسد و مشغول کارش می شود....همسایهطبقه زیرین ما نیز دکتر جراح است ،گاهی اوقات که درون آسانسور می بینمش سلامی میکنمو او فقط سرش را تکان می دهد و درب آسانسور باز نشده برای بیرون رفتن خیز می کندبه شخصهاگر روزی برای زنده ماندن نیازمند این دکتر شوم ، جارو زدن سنگ قبرم به دست آن رفتگر ، بشدت لذت بخش تر از طبابت آن دکتر برای ادامه حیاتم است.تحصیلات مطلقا هیچ ربطی به شعور افراد ندارد#کتاب چند کلام ساده

ننه ی من بیژامه هاشو بمن میده 

اتفاقا مردا اصلا پیچیده نیستن بهت زنگ نمیزنه؟ دوست نداره🤌 سر قولش نمیمونه؟ دوست نداره👎رفتاراش تناقض داره ؟ یکی دیگه رو داره👎 فقط وقتی کارت داره زنگ میزنه ؟ داره ازت استفاده میکنه👌 الکی دعوا درست میکنه ؟ داره بهت خیانت میکنه💯 روت سرمایه گذاری نمیکنه ؟ چون فکر میکنه ارزششو نداری👌‏ با خانوادش آشنات نمیکنه ؟ فرد مورد نظرش نیستی بیش‌تر از پنج ساله باهاش بدون حلقه و ازدواج؟ هنوز داره دنبال فرد مورد نظرش میگرده🤙 مردا با رفتارشون حرف میزنن نه با کلمات🤌
عزیزم پسش بده بگو مرسی از همین شال تو خونه داشتم و یادم نبود بگو واس کسی که خیلی دوسش داری کادو.بده ...

گنایه دلش میشکنه

کاربرخانم هستم برای دردودل و مشورت اینجام[شروع رژیم:۱۲مهر تا ۲۶ اسفند ]الهی به امید تو
عزیزم پسش بده بگو مرسی از همین شال تو خونه داشتم و یادم نبود بگو واس کسی که خیلی دوسش داری کادو.بده ...

نه گناه داره چیکارش داری پسش ندی ناراحت میشه ولی رفتی خونه دیگه سرت نکن

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️
گنایه دلش میشکنه

این خانوم گناه نداره ک کادو کهنه بهش داده شده 

محله ما یک رفتگر دارد،صبح که با ماشین از درب خانه خارج می شوم سلامی گرم میکندو من هم از ماشین پیاده می شوم و دستی محترمانه به او می دهم ،حال و احوال را می پرسد و مشغول کارش می شود....همسایهطبقه زیرین ما نیز دکتر جراح است ،گاهی اوقات که درون آسانسور می بینمش سلامی میکنمو او فقط سرش را تکان می دهد و درب آسانسور باز نشده برای بیرون رفتن خیز می کندبه شخصهاگر روزی برای زنده ماندن نیازمند این دکتر شوم ، جارو زدن سنگ قبرم به دست آن رفتگر ، بشدت لذت بخش تر از طبابت آن دکتر برای ادامه حیاتم است.تحصیلات مطلقا هیچ ربطی به شعور افراد ندارد#کتاب چند کلام ساده