2777
2789
عنوان

کنکوریا

73 بازدید | 7 پست

شما دغدغه اتون چیه الان؟ شروع کردین؟

من مشاور گرفتم حس میکنم اصلا درست و با کیفیت جلو نمیرم..تصمیم گرفتم یک ماه فقط بکوب عمومی بخونم با فیلم استادای عالی و بعد اختصاصی بخونمو عمومی هم تست بزنم حسابی.یه نظرتون درسته؟

خسته شدم از درس به درس جلو رفتن.همش رو هم تلنبار میشه و نمیتونم پیشرفت کنم!

شما برنامتون چیه

بهترین کار برای شما فقط فقط فقط جلو رفتن با برنامه راهبردی ازمونتون حالا یا قلمچی یا گزینه‌ دو ... کارتون خیلی اشتباهه الان باید بیشتر توجه روی اختصاصی ها باشه 

تاپیک های قبل از 20 مهر 402 رو گردن نمی‌گیرم 😂💔جوون بودم و جاهل 🥲♥️ولی الان خیلی خوشحال و راضیم 🥰 پس با گشتن تو تاپیک های گذشتم سرزنشم نکنید 🙄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بهترین کار برای شما فقط فقط فقط جلو رفتن با برنامه راهبردی ازمونتون حالا یا قلمچی یا گزینه‌ دو ... ک ...

دهم یازدهم اصلا درس نخوندم.مشاورم گفت آزمون نده وگرنه با دیدن نتیجه اش کلا درس و میزاری کنار!

آفرین با همین فرمون و خود سر جلو برو  ولی بدون سال بعد این موقع بد جور پشیمونی

چرا؟

خواهرم امسال کنکور داد.اینو اون بهم توصیه کرد.چون باید کیفیت و پیوسته خوند.نه اینکه هرشب نیم ساعت ادبیات بخونم تا بلکه آخر سال ب ی جایی رسیده باشم..

دهم یازدهم اصلا درس نخوندم.مشاورم گفت آزمون نده وگرنه با دیدن نتیجه اش کلا درس و میزاری کنار!

حتما مشاورت رو عوض کن چون مشاوری که همچین حرفی به شما بزنه بهتره ولش کنی آزمون رکن اصلی کنکور شماست 

تاپیک های قبل از 20 مهر 402 رو گردن نمی‌گیرم 😂💔جوون بودم و جاهل 🥲♥️ولی الان خیلی خوشحال و راضیم 🥰 پس با گشتن تو تاپیک های گذشتم سرزنشم نکنید 🙄
چرا؟ خواهرم امسال کنکور داد.اینو اون بهم توصیه کرد.چون باید کیفیت و پیوسته خوند.نه اینکه هرشب نیم س ...

حالا بزار تو ببینید چکار کردن 

چرا؟ خواهرم امسال کنکور داد.اینو اون بهم توصیه کرد.چون باید کیفیت و پیوسته خوند.نه اینکه هرشب نیم س ...

من نمیام همینطوری سر خود فتوا بدم،  حرف مشاورای مطرح رو میگم

منم کنکور دادم امسال 

اولا مشخص نیست تکلیف عمومی ها که بخوای از الان بخونی ، تا مشخص شدنش  باید تابستون رو روی اختصاصیا فوکوس کنی 

ثانیا اینکه عمومی رو روزی چند ساعت بخونی باز بستگی به سطحت داره که اونم مشاورت باید تشخیص بده 

ضمنا من جای تو باشم مشاورم رو عوض میکنم، از هر رتبه برتری بپرسی یکی از رمز های موفقیتش آزمون دادنه نه اینکه آزمون ندی که نتیجش باعث میشه درس نخونی چون اینطوری عملا صورت مسئله رو پاک میکنی و گند میزنی به کنکورت 

درس های عمومی هم مهارتین یعنی به تدریج و با پیوسته خوندن به تسلط میرسی ، با ۱ ماه خوندن هم جمع و جور نمیشن و اصلا امکان نداره بتونی خوب بخونی با این شرایط مغزت از درسای تکراری خسته میشه 

حیفه ۱ ماه تابستون رو با عمومی که مشخص نیس تو کنکور باشه یا نه صرف کنی اینارو ماه های آخر هم میشه رسوند