2777
2789
عنوان

چشم سوم🗿🚶🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 586 بازدید | 57 پست
میخوام چاکرا هامو باز کنم بعد چشم سوم اون موقع هم توهم هس؟

چیزی که من میدونم اینه که اگه همه ی چاکراهارو باز نکنی دچار توهم میشی و وقتی که فرکانس مغزت پایینه اذیتت میکنن من برای همین انجام نمیدم و میترسم 

البته که پدرمم کارش با جن (مادر پدرم طلاق گرفتن) هروقت میرم خونش یا تن و بدنم کبوده یا صدا میشنوم و به صورت سایه میبینم 

و مادرم قبل طلاقش رفته بود پیش دعا نویس و اون گفت که این جن ها کافرن و پدرمم برای منو داداشم تعريف میکنه که با شیطان ها حرف میزنه 

واسه همین میترسم وقتی شب اونجا خوابم و فرکانس مغزم پایینه بفهمن انرژی دارم و جسممو تسخیر کنن

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

چیزی که من میدونم اینه که اگه همه ی چاکراهارو باز نکنی دچار توهم میشی و وقتی که فرکانس مغزت پایینه ا ...

اوه ، شتمن واقعا مطمعن نیستم ولی اگر اذیتم نکنن مشکلی ندارم😂😐

اگه بفهمن انرژیت بیشتر از اوناس برای اینکه ازت انرژی بگیرن اذیتت میکنن 

اگه تا اخر تابستون برم قم یا مشهد شاید رفتم پیش استاد این کار و ازش مشورت گرفتم حالا نمیدونم واقعا شایدم نرم

امید وارم علامه حسن زاده آملی رو بشناسی 

پدرم اولین بار 16 سالگی رفت پیشش و بعد اون دیدار شروع کرد چله نشینی هایی که از رو کتاب انجام میداد که اشتباه بود و اینجوری شد

دومین بار واسه فوت دایی کوچیکم همراه دایی بزرگم رفت که داییم میگفت علامه نزاشت پدرم نزدیک باغشون بشه 

سومین بار و چهارمین بار هم با دوستاش رفت که علامه میگفت نباید نزدیکم شی 

قبل فوت علامه قرار بود منو داداشمو ببره یعنی چون اصرار کردم قبول کرد و پیچوند تا موقعی که فوت کردن و نتونستم بببنمششششش

(تمام چیزایی که گفتم گفته ی دوستای پدرم و داییم و عمه ام بود)