2777
2789
عنوان

شهرک شهید فکوری

2348 بازدید | 24 پست

سلام خانما قراره یه مدت دیگه ان شاالله ساکن شهرک شهید فکوری بشیم میخاستم از امکاناتش بدونم و اینکه مدرسه تا دیپلم داره؟هم دخترانه هم پسرانه؟

اُفَوّضُ اَمری اِلی اللّه خدایا ممنونم که خوشحالم کردی اللهم صل علی محمد وآل محمد باافتخار مامان پرنسس و پرنس😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه تهران رو میگی من اونجا چندین سال زندگی کردم

بله تهران...راضی بودید؟من یه بار فقط رفتم اصلا شناختی ندارم

اُفَوّضُ اَمری اِلی اللّه خدایا ممنونم که خوشحالم کردی اللهم صل علی محمد وآل محمد باافتخار مامان پرنسس و پرنس😍😍
اگه تهران رو میگی من اونجا چندین سال زندگی کردم

مدرسه هم دخترانه هم پسرانه داره تا دیپلم یا نه؟امکانات داحل شهرک چیاس؟ممنونم ازت برام توضیح بدی

من چند سال بودم شهرک خوبیه مهد خوبی داره بله مدرسه هم داره و فروشگاه و تره بار و نانوایی رستوران و ی کلینیک داره که دندانپزشکی و پزشک و تزریقات و داروخانه داره خشکشویی و حتی کنارش ی فروش گل و گیاه بود وسعت زیادی دارن جای پارک تا دلت بخواد فاصله بلوک ها زیاد هست شما چند متری گرفتین

واحدی که من داشتم ۱۶۰ متری بزرگ بود و آشپز خونه اش هم تمیز بود من فقط نقاشی کردم تنها ایرادی که داشت سوسک ریز بود که پدرم در اومد من حساس بودم بالکن بزرگ داره و بهتره اگه میخوای چند سال بشینی ی باز سازی کوچیک کنی که راحت باشی 

من چند سال بودم شهرک خوبیه مهد خوبی داره بله مدرسه هم داره و فروشگاه و تره بار و نانوایی رستوران و ی ...

والا یه ۱۱۰ متری پیشنهاد شده چون بچم کوچیکه میترسم زمستون زیاد گرم نشه بچم سرما بخوره

واحدی که من داشتم ۱۶۰ متری بزرگ بود و آشپز خونه اش هم تمیز بود من فقط نقاشی کردم تنها ایرادی که داشت ...

۱۶۰ متری هم داره؟؟چه جالب...ببخشید یه سوال دیگه چادر اجباره؟

خوب اونها ی بدی داره حمام و توالت یکی هست اینش بده کاش ۱۶۰ متری میگرفتی

بله متاسفانه یکیه..یکمم قدیمیه بازسازی اساسی میخواد

۱۶۰ متری هم داره؟؟چه جالب...ببخشید یه سوال دیگه چادر اجباره؟

نه یکی از دلایلی که من پا شدم همین بود الان شش ساله برداشتن اینو البته چند سال این طوری بود الان نه خوبه کاری ندارن 

بله متاسفانه یکیه..یکمم قدیمیه بازسازی اساسی میخواد

سعی کن آشپز خونه رو خودت عوض کنی تو شهرک ها تاسیسات هم دارن من مثلا آبگرمکن خراب بود اومدن خودشون ی نو وصل کردن بعد شوفاژ داره و خیلی گرمه نگران نباش برا سوسک هم سمپاشی کنید و درزها رو محکم کاری کن