2777
2789
عنوان

ازدواج 🥺🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 435 بازدید | 33 پست

سخخت در اشتباهی، الان ازدواج میکنی سال بعد بچه تا اخر عمر تباح، تاسی، سی و سه عشق و حال کن معنی زندگی رو بفهم با ادما اشنا شو ، بزارمغزت اینقد کامل شه که تو زندگیت بهترین تصمیم رو بگیری بعد ازدواج، نشدم جهنم 

من همسالتم

اولش همش حرص ازدواج میزدم

بعد دیدم اعصابم بهم ریخت

کلا سپردم به خدا 

راضی به رضاش باش

الان مشغول زندگیمم

خودتو مشغول کن

همیشه چرخ و فلک زندگی ثابت نمی‌مونه...😎💪🎡 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

انشاالله طبق خواسته خودت زود ازدواج کنی و همسر خوبی هم پیدا کنی عزیزم اگه اشتباه نکنم چله آیت الله حق شناس و چله زیارت عاشورا کمک میکنن تو ازدواج خوب

ما چله زیارت عاشورا میخوایم داشته باشیم از روز عاشورا این لینکشه خواستین بیاین قدمتون سر چشم

https://www.ninisite.com/discussion/topic/9077895/چله-زیارت-عاشورا-از-روز-عاشورا

وااا ۲۱ سال اخه سنی نیست برا ازدواج

تو هنو دانشگاه هم نرفتی 

تو درس خوندی دوستات نخوندن هر کسی ی هدفی داره حالا فک کردی اونایی ک زود شوهر کردن خیلییی جلووو ان؟؟ هیچ چیز خاصیو از دست ندادی  

اگه در شهری زندگی میگی که کوچیکه و خوب میدونی شهرای کوچیک خواستگار برای دخترای کم سن زیاد هس مثلا 18 ...

تبریزم خواستگار دارم ولی بهم میخوره 

مثلا چن بار فامیل طرفا فوت کرده گفتن بد یمنی

حس میکنم نحسم

کاش بچم دختر بشه🥺💋❤️دوست دارم موهاشو شونه کنم خرگوشی ببندم براش لاک بزنم نازش کنم🌱😍فرشته کوچولو عاشقتم 😇
این نی نی سایت همش تایپک میزارن ۱۵ ساله ها متاهلن واقعا اینجارو میبینم اطرافمون میبینم ناراحت میشم

برو دانشگاه سرکار هم برو بعد میبینی اصن نمیخای زود از کنی 

من از وقتی رفتم سرکار و حقوق گرفتم اصن دیگ ب ازدواج فک نمیکنم خ جدی 

بعدم ۱۵ ساله دیگ از کنه تهش قراره چی بشه؟ یا زود بچه میاره یا طلاق ب هیچی هم نمیرسه 

تبریزم خواستگار دارم ولی بهم میخوره  مثلا چن بار فامیل طرفا فوت کرده گفتن بد یمنی حس میکنم نح ...

بدیمن نیستی قسمت نیست

امون از قسمت وقتی قسمتت باشه دنیا جلو دار نییست

بدیمن نیستی قسمت نیست  امون از قسمت وقتی قسمتت باشه دنیا جلو دار نییست

واقعا؟

خیلی ناراحت میشدم بخاطر این موضوع حس میکردم نحسم🥺

کاش بچم دختر بشه🥺💋❤️دوست دارم موهاشو شونه کنم خرگوشی ببندم براش لاک بزنم نازش کنم🌱😍فرشته کوچولو عاشقتم 😇
واقعا؟ خیلی ناراحت میشدم بخاطر این موضوع حس میکردم نحسم🥺

نه عزیزم 

اگر بدونی سر خواستگار چه حرفا و چه بلایی سرم اومده 

از بس حرص خوردم انواع مریضی گرفتم

به خدا مریض میشی هیچکس نمیاد کمکت

اصلا کر باش

من خودم مطمئنم بهترین بخت رو دارم ولی به وقتش

مشغول پیشرفتت باش 

وقتی به جایی رسیدی همه اونوقت دوست دارن جات باشن

قوی باش قوی

بزار بگن تو بسپار به خدا بگو جوابشون رو بده

نه عزیزم  اگر بدونی سر خواستگار چه حرفا و چه بلایی سرم اومده  از بس حرص خوردم انواع مریض ...

خیلی ممنون واقعا 🥰

این نی نی سایت همش تایپک میزارن ۱۵ ساله ها متاهلن واقعا اینجارو میبینم اطرافمون میبینم ناراحت میشم

اون پونزده ساله مامان باباش زورشون میومده نون بدن بخوره ردش کردن رفته.

۱۵ ساله متاهل ته پیشرفتش قرمه سبزی جاافتاده پختن و پوشک بچه عوض کردنشه و تمکین شبانه شوهرش

اینا افتخاره؟ برو درس بخون شاغل شو کلاست بره بالا که پس فردا هم خودت سربلند باشی هم خانواده همسرت