2789
عنوان

روانشناسی

69 بازدید | 7 پست

سلام من کمتر از ۱۰ روز دیگه انتخاب رشته دارم و میخوام رشته ی روانشناسی رو هم بزنم 

من به این رشته علاقه دارم ولی بعضیا خیلی درمورد بازارکارش بد میگن .

یکی تو نی نی سایت گفته بود نریم این رشته خودش ۱۱ ساله خونده ولی بیکاره و....

میشه راهنماییم کنید لطفا

تا جایی من میدونم بازار کار داره

من خودم علاقه شدیدی به روانشناسی دارم اگه علاقه داری برو 

واقع‍‌ی‍‌ت‍‌ش اینہ دی‍‌گہ ه‍‌ی‍‌چ‍‌ک‍‌س واس‍‌م رف‍‌ی‍‌ق‌ت‍‌ر از خ‍‌ودم ن‍‌ی‍‌س‌‌‌؛)

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تا اونجایی که من شنیدم تو این رشته باید خیلی فعال و مشتاق بود و خودت باید کلی مطالعه و تحقیق داشته باشی تا موفق بشی. 

ولی من می‌دونم روی پر‌نور‌ترین ستاره‌یِ آسمون یه فرشته‌ با لباس‌ نقره‌ای نشسته و منتظره بخوابم تا بیاد مو‌هامُ ناز کنه :)🤍🌙 دیگه هیچوقت اون آدم قبل نمیشم🥀🩸

تا اونجایی که من شنیدم تو این رشته باید خیلی فعال و مشتاق بود و خودت باید کلی مطالعه و تحقیق داشته ب ...

خیلی به این رشته علاقه دارم اگه قبول بشم واقعا دل به کارم میدم و تا تهش خوب ادامه میدم . حتی اگه تو ایران نشد ، کار میکنم یه کشور دیگه ادامه تحصیل میدم 

ولی بعضیا منو ترسوندن میگن حتی اگه ارشدم بگیرم بازارکار نداره فقط عمرمو تلف میکنم

بازار کارش سخته برو طراحی لباس 😍

آره منم طراحی لباسو دوست دارم ، هم با کنکور هم بدون کنکور داره 

ولی مشکل اینجاس من امسال کنکور هنر ندارم نمیتونم با کنکورش رو برم . از طرفی هم درمورد بازارکار بدون کنکورش میترسم

آره منم طراحی لباسو دوست دارم ، هم با کنکور هم بدون کنکور داره   ولی مشکل اینجاس من امسال ...

بدون کنکورش برو 

رشته های هنری رو تو ددانشگاه خوب اموزش نمیدن خودت جدا یاد بگیر طرح بده بزار فضای مجازی یا به بلاگرا بگو کاراتو تبلیغ کنن و کاراتو میخرن و بازار یابی میکنی و این گونه میری تو کارش

از چیش میترسی

بدون کنکورش برو  رشته های هنری رو تو ددانشگاه خوب اموزش نمیدن خودت جدا یاد بگیر طرح بده بزار ف ...

پیگیری میکنم و حتما ثبت نام میکنم 

البته امیدوارم مهلت ثبت نامش نگذشته باشه 

مرسی🌹🌹🌹