2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

نه عزیزم ایشون تاجایی ک من داشتمش تو پیجم از لحاظ مالی مشکلی نداشتن و سالی ۲ بار سفر خارج از کشورش رو داشت 

بعدشم بابت تبلیغات همیشه گفته علاقه داره ب این مدل فعالیت 

قربونت بشممم منکه یهویی اومدی تو دلم مامانی ایشالا ک سالم و خیلی زود توبغلم بگیرمت   دخترکم   عااااشقتتتتتممممم  
نه عزیزم ایشون تاجایی ک من داشتمش تو پیجم از لحاظ مالی مشکلی نداشتن و سالی ۲ بار سفر خارج از کشورش ر ...

اخه میگفتن که زندگی شوهرش رو بهم زده و شوهرش قبلا زن و بچه داشته من حس بد گرفتم ازش 

خوب اینها با شوهراشون هماهنگ هستن خیلی از آقایون دوست ندارن خانوم هاشون این همه فیلم بزارن از زندگی ...

ایشون برای محتوا مثه بقیه ی بلاگرا اینهمه فیلم و عکس میزارن 

آره شوهرشم خیلی کمکش می‌کنه کلن مشکلی با شغل سمیرا ندارع حتی چندین بار اطلاعات پزشکیشم تو صفحه منتشر کرد ک فالوئرا استفاده کنن

قربونت بشممم منکه یهویی اومدی تو دلم مامانی ایشالا ک سالم و خیلی زود توبغلم بگیرمت   دخترکم   عااااشقتتتتتممممم  
اخه میگفتن که زندگی شوهرش رو بهم زده و شوهرش قبلا زن و بچه داشته من حس بد گرفتم ازش 

بیخیال گلم 

چرا باید حرفای بقیه رو بشنویم و طرف رو قضاوت کنیم 

دروغ چرا وقتی بعضیا میبینن طرف موقعیت و نوع زندگیش خوبه سریع قضاوتای ناجور و حرف در میارن 

جفتشونم ازدواج دومشونه ایشالا خوش باشند مثه بقیه ی آدما ک ازدواج دوم میکنن 

بیخیال گلم  چرا باید حرفای بقیه رو بشنویم و طرف رو قضاوت کنیم  دروغ چرا وقتی بعضیا میبین ...

اره حق با شماست من ازش خوشم میومد ولی اینها رو شنیدم ی حس بد گرفتم گرچه زندگی شخصی هر کسی به خودش مربوطه 

اره حق با شماست من ازش خوشم میومد ولی اینها رو شنیدم ی حس بد گرفتم گرچه زندگی شخصی هر کسی به خودش مر ...

آره واقعا چرا باید قضاوتش کنیم خودش تحصیلات عالی ای داره همسرش پزشکه از لحاظ مالی ام مشخصه مشکلی ندارع ارتباطش با خانواده ی خودش و بابک عالیع 

چرا باید حرف بقیع رو باور کنیم 

اصن ب ما چی میرسه 

خوش باشن