mamypen مدیر استارتر عضویت: 1396/07/03 تعداد پست: 17086 عنوان سمیرا شیرزاد 4371 بازدید | 10 پست بلاگر رو میشناسین ی آنتالیا رفته داره خودشو میکشه از خونه داری شروع کرد و حالا تبلیغ پشت تبلیغ من حس بدی ازش میگیرم 1401/05/03 | 15:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mamypen مدیر استارتر عضویت: 1396/07/03 تعداد پست: 17086 احساس میکنم زندگیش دروغه چون منم تهرانی هستم و شوهرم شمالی و از همون شهر کامل شناخت دارم نسبت به شمالی ها احساس میکنم دروغه خیلی چیزها
mamypen مدیر استارتر عضویت: 1396/07/03 تعداد پست: 17086 خوب اینها با شوهراشون هماهنگ هستن خیلی از آقایون دوست ندارن خانوم هاشون این همه فیلم بزارن از زندگی خصوصی آخه چیزی هم برا گفتن واقعا ندارن
مهلاخانومی عضویت: 1399/10/14 تعداد پست: 2163 نه عزیزم ایشون تاجایی ک من داشتمش تو پیجم از لحاظ مالی مشکلی نداشتن و سالی ۲ بار سفر خارج از کشورش رو داشت بعدشم بابت تبلیغات همیشه گفته علاقه داره ب این مدل فعالیت قربونت بشممم منکه یهویی اومدی تو دلم مامانی ایشالا ک سالم و خیلی زود توبغلم بگیرمت دخترکم عااااشقتتتتتممممم
mamypen مدیر استارتر عضویت: 1396/07/03 تعداد پست: 17086 نه عزیزم ایشون تاجایی ک من داشتمش تو پیجم از لحاظ مالی مشکلی نداشتن و سالی ۲ بار سفر خارج از کشورش ر ... اخه میگفتن که زندگی شوهرش رو بهم زده و شوهرش قبلا زن و بچه داشته من حس بد گرفتم ازش
مهلاخانومی عضویت: 1399/10/14 تعداد پست: 2163 خوب اینها با شوهراشون هماهنگ هستن خیلی از آقایون دوست ندارن خانوم هاشون این همه فیلم بزارن از زندگی ... ایشون برای محتوا مثه بقیه ی بلاگرا اینهمه فیلم و عکس میزارن آره شوهرشم خیلی کمکش میکنه کلن مشکلی با شغل سمیرا ندارع حتی چندین بار اطلاعات پزشکیشم تو صفحه منتشر کرد ک فالوئرا استفاده کنن قربونت بشممم منکه یهویی اومدی تو دلم مامانی ایشالا ک سالم و خیلی زود توبغلم بگیرمت دخترکم عااااشقتتتتتممممم
مهلاخانومی عضویت: 1399/10/14 تعداد پست: 2163 اخه میگفتن که زندگی شوهرش رو بهم زده و شوهرش قبلا زن و بچه داشته من حس بد گرفتم ازش بیخیال گلم چرا باید حرفای بقیه رو بشنویم و طرف رو قضاوت کنیم دروغ چرا وقتی بعضیا میبینن طرف موقعیت و نوع زندگیش خوبه سریع قضاوتای ناجور و حرف در میارن جفتشونم ازدواج دومشونه ایشالا خوش باشند مثه بقیه ی آدما ک ازدواج دوم میکنن قربونت بشممم منکه یهویی اومدی تو دلم مامانی ایشالا ک سالم و خیلی زود توبغلم بگیرمت دخترکم عااااشقتتتتتممممم
mamypen مدیر استارتر عضویت: 1396/07/03 تعداد پست: 17086 بیخیال گلم چرا باید حرفای بقیه رو بشنویم و طرف رو قضاوت کنیم دروغ چرا وقتی بعضیا میبین ... اره حق با شماست من ازش خوشم میومد ولی اینها رو شنیدم ی حس بد گرفتم گرچه زندگی شخصی هر کسی به خودش مربوطه
مهلاخانومی عضویت: 1399/10/14 تعداد پست: 2163 اره حق با شماست من ازش خوشم میومد ولی اینها رو شنیدم ی حس بد گرفتم گرچه زندگی شخصی هر کسی به خودش مر ... آره واقعا چرا باید قضاوتش کنیم خودش تحصیلات عالی ای داره همسرش پزشکه از لحاظ مالی ام مشخصه مشکلی ندارع ارتباطش با خانواده ی خودش و بابک عالیع چرا باید حرف بقیع رو باور کنیم اصن ب ما چی میرسه خوش باشن قربونت بشممم منکه یهویی اومدی تو دلم مامانی ایشالا ک سالم و خیلی زود توبغلم بگیرمت دخترکم عااااشقتتتتتممممم