2777
2789
با گوجه مزه ی بدی میگیره ک

نهههه  سیب زمینی سرخ کن بعد گوجه  هر کدومو یه گوشه تابه بزار تن ماهیم یه گوشه تفت بده با برنج کته من عاشقشم 

به حکمتش دل بسپار .💜                                          کاربری ۵ سالمو از دست دادم نمیدونم چرا تعلیق شدم . 😐     بعد از یه مدت که خواننده خاموش بودم بازم عضو شدم 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

انصافا؟ باید امتحانش کنم.مرسی❤

حتما امتحان کن اگه رژیم نداری یه بشقابم از طرف من بخور 

به حکمتش دل بسپار .💜                                          کاربری ۵ سالمو از دست دادم نمیدونم چرا تعلیق شدم . 😐     بعد از یه مدت که خواننده خاموش بودم بازم عضو شدم 
قبلش میذاری بجوشه تن دیگه؟

بله 

اگه دنبال ماهی و میگو تازه با قیمت مناسب میگردید از سایت ماهیگیر خرید کنید توی کمترین زمان ممکن بدستتون میرسونه بدونی که حتی یخ ماهی ها باز شده باشه 

وکیفیت و بسته بندیشون هم حرف نداره 

من شنبه ازشون خرید کردم خیلی راضیم بودم گفتم بگم اگه کسی خواست خرید کنه ازشون 

من موقعی ک از آب جوش درش میارم میریزرم تو ی قابلمه شوید خشک شده هم میریزم یکم تفتشون میدم 

ب نظر من خوشمزه تر از تن ماهی خالی میشه و من دوسش دارم

ز حق توفیق خدمت خواستم گفتا  از این بهتر چه میدانی که خلقی را بگریانی
چرااا؟

خودمم نمی دونم😂😂😂فکر کنم چون سنم که کمتر بوددددد خییییلی میخوردم دیگه زده شدم😂😂😂😂😂اونموقع ها تابستون کار منو پسر عموم این بود که ساعت ۳ شب بشه همه بخوابن ما بریم تن ماهی درست کنیم 😂😂😂😂😂😂😂😂حتی یه بار خواستیم درست کنیم تن نبود ساعت ۴ صب قایمکی رفتیم سوپری و اومدیمممم😂😂😂😂😂 در این حد معتاد بودیم