2789
با گوجه مزه ی بدی میگیره ک

نهههه  سیب زمینی سرخ کن بعد گوجه  هر کدومو یه گوشه تابه بزار تن ماهیم یه گوشه تفت بده با برنج کته من عاشقشم 

به حکمتش دل بسپار .💜                                          کاربری ۵ سالمو از دست دادم نمیدونم چرا تعلیق شدم . 😐     بعد از یه مدت که خواننده خاموش بودم بازم عضو شدم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

انصافا؟ باید امتحانش کنم.مرسی❤

حتما امتحان کن اگه رژیم نداری یه بشقابم از طرف من بخور 

به حکمتش دل بسپار .💜                                          کاربری ۵ سالمو از دست دادم نمیدونم چرا تعلیق شدم . 😐     بعد از یه مدت که خواننده خاموش بودم بازم عضو شدم 
قبلش میذاری بجوشه تن دیگه؟

بله 

اگه دنبال ماهی و میگو تازه با قیمت مناسب میگردید از سایت ماهیگیر خرید کنید توی کمترین زمان ممکن بدستتون میرسونه بدونی که حتی یخ ماهی ها باز شده باشه 

وکیفیت و بسته بندیشون هم حرف نداره 

من شنبه ازشون خرید کردم خیلی راضیم بودم گفتم بگم اگه کسی خواست خرید کنه ازشون 

من موقعی ک از آب جوش درش میارم میریزرم تو ی قابلمه شوید خشک شده هم میریزم یکم تفتشون میدم 

ب نظر من خوشمزه تر از تن ماهی خالی میشه و من دوسش دارم

ز حق توفیق خدمت خواستم گفتا  از این بهتر چه میدانی که خلقی را بگریانی
چرااا؟

خودمم نمی دونم😂😂😂فکر کنم چون سنم که کمتر بوددددد خییییلی میخوردم دیگه زده شدم😂😂😂😂😂اونموقع ها تابستون کار منو پسر عموم این بود که ساعت ۳ شب بشه همه بخوابن ما بریم تن ماهی درست کنیم 😂😂😂😂😂😂😂😂حتی یه بار خواستیم درست کنیم تن نبود ساعت ۴ صب قایمکی رفتیم سوپری و اومدیمممم😂😂😂😂😂 در این حد معتاد بودیم