2777
2789
عنوان

سم قوی برای سوسک ریز

| مشاهده متن کامل بحث + 7061 بازدید | 21 پست
چرامن استفاده میکنم

چند نفر دیگه هم همینو گفتن.مثل قبل نیست دیگه

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی
من‌جدیدا زدم اصلا انگار اب خالی بزنی.

نمیدونم ولی منم یه ماه یه بسته تازه خریدم میزنم شب هایی که هدا گرم تراسمون سوسک میاد صب میرم جنازه هاشونو جمع میکنم😂😂😃😄😄

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمیدونم ولی منم یه ماه یه بسته تازه خریدم میزنم شب هایی که هدا گرم تراسمون سوسک میاد صب میرم جنازه ه ...

قبلا یه بار میزدی واقعا تا یکماه حداقل تاثیر داشت دیگه جنبنده اون‌مسیر نمیومد.ولی الان باید غرقشون‌کنی.یکم‌گیج میشن.چند روز پیش یدونه سوکو انقد سم زدم کاملا غرق بود دیگه رفت پشت گلدونا فرداش دیدم داره بیحال قدم میزنه

دوست داشتن چیز عجیبی نیست شاید خریدن یه بیسکوئیت یه شکلات پاستیل یه پیام یه زنگ همین که توجه کنیم توهستی ارزشمندی و من دوستت دارم هم دوستت دارم هم دلم میخوادکه دوستم داشته باشی
2803