2777
2789
عنوان

جنسیت بچه

| مشاهده متن کامل بحث + 1974 بازدید | 84 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره عزیزم.الان اواسط ۲۶ ام. دکتر من ک همه رو میگه کارای شخصیتو بکن.مثلا غذا وظرف و تقریبا زندگی عاد ...

ممنون که جواب دادی 

ان شاالله که تا پایان بارداری بسلامتی و بی خطر میگذرونی 

ولی کار خوبی میکنی هرجی رعایت کنی بهتره 

من تازه 12 هفته شدم فردا یا پس فردا قراره برم ان تی 

ولی بخاطر سابقه سقطم و اینکه دو هفته بعد ان تی یهو سرویکسم از 43 شده بود 25، دکترم اینبار گفته باید حتما سرکلاژ شی ولی زودتر

دفه قبلیم سرکلاژ شدما ، ولی دیر شده بود

فرشته ی قشنگم رو سپردم به خدا...قراره شفیع من و همسرم بشه ☺خداجونم دلم براش خیلی تنگه میشه بازم پسرمو بهم برگردونی ....
ممنون که جواب دادی  ان شاالله که تا پایان بارداری بسلامتی و بی خطر میگذرونی  ولی کار خوب ...

ممنون انشاالله.همچنین شما عزیزم.

بخدا همه سرم غر میزنن

نمیذارن ک.

بهشون میگم شما چیکار دارین سختیشو من تحمل میکنم..اکثر مواقع استرس و اضطراب دارم.شیطون فکرای بد میندازه تو سرم.خدا خودش بهم رحم کنه.

عروسی هم در پیش داریم.

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
اره میدونم ۲۰ ام بودم 

اره یه خانمی تاپیک زدن در مورد جنسیت بعد یه کاربر با تعیین جنسیت پروماگ برای خانما امتحان میکرد بیشتر درست درومد فقط یکی دو مورد اشتباه بود برای من هم گفت پسر انشالله که درست باشه 

ممنون انشاالله.همچنین شما عزیزم. بخدا همه سرم غر میزنن نمیذارن ک. بهشون میگم شما چیکار دارین سختی ...

منم این مدت بخاطر هماتوم و لک بینی استراحت بودم 

اطرافیان خیلی اذیت میکردن 

کم دراز بکش کم خونه بمونه 

دقیقا میفهمم چی میگی 

منم ب خودم خیلی سخت میگذره اینجوری ولی واقعا ارزششو داره ، فکر و وسواس برا منم میاد مخصوصا که من تجربه ی ناخوشایندی از قبل هم دارم باورکن شبا گاهی خواب میبینم خونریزی کردم 😂 

ولی با ذکر و دعا کنترلش کن 

من یه صلوات شمار دارم صلوات استغفار و هرچی به لبم بیاد باهاش میگم 

زیارت عاشورا تو گوشیت نصب کن بخون هروقت تونستی 

حدیث کسا حتما صوتی تو خونه پخش کن

با نی نی ت حرف بزن صداش کن راستی پسره یا دختز؟

اینا کارایی هس ک خودم انجام میدم و ارومترم میکنه ان شاالله شماهم به دردت بخوره

فرشته ی قشنگم رو سپردم به خدا...قراره شفیع من و همسرم بشه ☺خداجونم دلم براش خیلی تنگه میشه بازم پسرمو بهم برگردونی ....
منم این مدت بخاطر هماتوم و لک بینی استراحت بودم  اطرافیان خیلی اذیت میکردن  کم دراز بکش ...

پسره.خیلی باهاش حرف میزنم

مرسی عزیزم چشم حتما. انشاالله خدا نی نی هامونو به موقع بده بغلمون.

خدارو ۱۰۰ هزار مرتبه شکر مادر یه پسر کوچولوی ناز شدم...خدایا انشاالله همه ی منتظرا این حس رو تجربه کنن🤲
پسره.خیلی باهاش حرف میزنم مرسی عزیزم چشم حتما. انشاالله خدا نی نی هامونو به موقع بده بغلمون.

خدا حفظش کنه امضاتو دقت نکرده بودم

ان شاالله ❤